StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:01-05-2014
Bijgewerkt op:03-05-2014 00:14

Skate4, een nieuwe inline skatewedstrijd voor kinderen

Bron: John van Echtelt
  

STV Lekstreek, SVO Oudewater en SC Gouda organiseren deze zomer samen Skate4, een nieuw inline-skatewedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar. Doel is de basisschooljeugd in het groene hart enthousiast te maken voor het skeeleren. Skate4 bestaat uit 4 wedstrijden op skeelerbanen van Ammerstol (6 juni 2014), Lekkerkerk (13 juni 2014), Gouda (27 juni 2014) en Oudewater (11 juli 2014).

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd die een keer aan een inline-skate wedstrijd willen meedoen zijn van harte welkom. Skate4 is bedoeld voor beginnende skaters. Je hoeft dus geen lid te zijn van een schaats- of skeelervereniging. Tijdens de wedstrijden staan verschillende onderdelen op het programma, zoals de 100 meter tijdrit, een 400 meter wedstrijd en een estafette. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur en zijn om 20.00 uur afgelopen.

Na afloop ontvangt elke deelnemer een diploma met daarop zijn/haar snelste 100 meter tijd én een handtekening van de bekende inline skaters Ronald Mulder en Manon Kamminga. Kinderen die aan meerdere wedstrijden meedoen, ontvangen na de laatste wedstrijd ook een medaille. Voor kinderen die aan alle wedstrijden meedoen is dat zelfs een gouden medaille.

Heb je ook zin om mee te doen en met vrienden en vriendinnen een gezellige inline-skate wedstrijd te rijden, ga dan naar www.skate4.nl voor meer informatie. Op deze website kun je je ook inschrijven. Skate4 is mede mogelijk gemaakt door Ben de Bruin Sport en Dave van Dam Sport.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024