StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:03-04-2014
Bijgewerkt op:03-04-2014 18:34

Extra lentegevoel op zaterdag 12 april in Montfoort!

Bron: Hetty Elzas
  

Op zaterdag 12 april vindt in het centrum van Montfoort weer de jaarlijkse Lentemarkt plaats. Ondernemers, verenigingen en kunstenaars uit Montfoort en Linschoten zorgen gezamenlijk voor een aantrekkelijke dag, waarbij het publiek een diversiteit aan activiteiten wordt geboden.

Gezellig slenteren langs de vele kramen, waar leuke artikelen worden aangeboden, van brocante tot keramiek tegels, van wafels tot kinderfotografie, van bloemen voor een goed doel tot zelfgemaakte hobbyspullen. Onderweg kunt u Verrassend Vermaak tegenkomen of genieten van bijzondere “levende standbeelden”. Voor de kinderen heeft het Wellantcollege op de Havenbrug weer een dierenplein ingericht, waar naar hartelust geaaid en geknuffeld kan worden.

Natuurlijk ontbreekt de grote modeshow niet, tweemaal op de catwalk bij Het Oude Stadhuis en dit keer gepresenteerd door àlle winkeliers die iets te bieden hebben op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Ook op de catwalk, om 12.00 uur, een spetterende demonstratie van Turn & Dance Vereniging ONI.

Op meerdere plaatsen zal op een terras uitgerust en bijgepraat kunnen worden en natuurlijk ontbreekt de muziek niet. Verspreid over de dag treden diverse muziekgroepen op, waarbij country, rock en muziek uit de Alpen ten gehore wordt gebracht.

Sport en cultuur zijn ook aanwezig: Sla een balletje bij honkbalvereniging Green Hearts en breng een bezoek aan de expositie van Kunstenaarscollectief Montfoort in de Keizerstraat.

En wie ooit bij Scouting Montfoort heeft gezeten zal zeker geïnteresseerd zijn in de fotoboeken vanaf 1948, in te zien bij de kraam.

De Lentemarkt vindt plaats van 10.00-16.00 uur, maar wie nog gezellig na wil praten kan vanaf 15.00 uur terecht bij de Afterparty met DJ Marco op het terras van Het Oude Stadhuis.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024