StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:27-03-2014
Bijgewerkt op:27-03-2014 20:47

Ultiem hockeyplezier bij open hockey clinics Kern Kinderopvang Randstad en hockeyclub Montfoort

Bron: Annelies van Milligen
  

Hockeytechniek verbeteren. Nieuwe dingen leren. Maar vooral veel sportplezier. Ruim 110 kinderen hebben meegedaan tijdens de eerste van vier gratis open hockey clinics die Kern Kinderopvang Randstad organiseert. Alle kinderen uit de wijk tussen de zeven en twaalf jaar waren welkom.

In aanloop naar het WK Hockey (de Rabobank Hockey World Cup) gaan de BSO-kinderen van Kern Kinderopvang Randstad hockeyen. Er worden in totaal vier gratis open hockey clinics georganiseerd. De eerste op 25 maart in Montfoort in samenwerking met Hockey Club Montfoort. Het terrein stond volledig in het teken van hockey. Dankzij Dita konden de kinderen ‘aan de slag’ met de nieuwste hockeysticks. De kinderen hebben hard gewerkt tijdens de uitdagende oefeningen. Plezier stond voorop. Daarnaast werd er geschminkt, er werden tattoos gezet en er was een springkussen.

Met deze hockey clinics wil Kern Kinderopvang Randstad alle kinderen uit de wijk de mogelijkheid bieden op extra sporten en bewegen. Want sport en bewegen is niet alleen leuk voor kinderen. Maar ook heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Door te sporten en bewegen krijgt een kind meer zelfvertrouwen en discipline. Bewegen prikkelt de hersenen en het helpt zintuigen verder te ontwikkelen. Sporten helpt bij ontspannen en verbetert het concentratievermogen. Daarom is 2014 het jaar van sport en bewegen op alle kinderopvanglocaties van Kern Kinderopvang Randstad.

Ik heb de tattoo nog….

Ik vond het superleuk

Leuk om met een bal en een stick te spelen

Beetje leuk, beetje niet leuk…….

Alles was leuk

Het springkussen was het leukst

Kabaal is leuk

Knutselen op Kabaal is fijn

Buiten spelen is super

Kern Kinderopvang Randstad B.V. biedt in verschillende gemeenten veilige, vertrouwde en inspirerende opvang voor kinderen van 0 en 13 jaar. Door persoonlijke aandacht en afwisselende activiteiten leren kinderen bij Kern Kinderopvang Randstad spelenderwijs ontdekken. De kleurrijke en gezellige locaties bieden een veilige plek voor kinderen om te groeien. Zij levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen in samenwerking met ouders, de scholen en verenigingen. Kern Kinderopvang Randstad is onderdeel van Stichting SWKGroep.

Een toonaangevende onderneming in kinderopvang en buurtwerk in Nederland. De SWKGroep biedt ons bestuurlijke en bedrijfskundige ondersteuning. Vanuit haar visie ontwikkelt de SWKGroep eigentijdse concepten voor oplossingen in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. En brengt deze in de praktijk. De werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking. Wij investeren in eigen kracht! Door het delen van elkaars kennis, ervaring en netwerk. Hierdoor kunnen wij ons met alle aandacht richten op de opvang van het kind.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024