StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:27-03-2014
Bijgewerkt op:27-03-2014 10:26

KPJ Montfoort organiseert een weekend vol evenementen!

Bron: Tessa v.d. Kant
  

In het weekend van 11 en 12 april a.s. organiseert KPJ Montfoort meerdere evenementen voor jong en oud. Naast het jaarlijkse tentfeest op de zaterdagavond wordt er voor de kinderen van 2 tot en met 14 jaar oud weer een Kids Spektakel georganiseerd op de zaterdagmiddag. Dit naar aanleiding van het grote succes van vorig jaar.
Tijdens deze middag zijn de kinderen vanaf 13.00 van harte welkom op IJsselveld 5.

Tot 17.00 is er volop vermaak aanwezig in de vorm van diverse luchtkussens, de nieuwste stormbanen en andere spelletjes. Daarnaast kunnen de kinderen zich laten schminken en kunnen er tatoeages geplakt worden. Natuurlijk is er ook aan de ouders gedacht; bij mooi weer worden er buiten tafels en stoelen neergezet bij de verschillende barren. Ook bij slecht weer gaat het programma gewoon door. De activiteiten zullen dan in de tent plaats vinden. De entree voor het Kids Spektakel bedraagt 5 euro per kind. Kinderen tot 2 jaar en ouders zijn gratis.

Nieuw dit jaar is WAUW! outdoor op vrijdagavond 11 april. Dit evenement vindt ook op IJsselveld 5 plaats en is vanaf 16 jaar. De line-up bestaat uit de bekende dj’s Frontliner, Ruthless, Darkraver & LNY TNZ. KPJ Montfoort is erg blij dat deze grote namen op dit evenement hun opwachting zullen maken. Het belooft een spectaculaire avond te worden! Om 21.00 gaan de deuren van WAUW! outdoor open.

Natuurlijk vindt ook op zaterdagavond 12 april vanaf 21.00 het jaarlijkse tentfeest plaats. Dit jaar met medewerking van 52 weken feest! Deze bekende formatie bestaat o.a. uit Peter Loree, Alex & DJ Bart. Ook DJ Jeroen en Jan van Woudenberg zijn deze avond achter de draaitafels te vinden.
Voor de avondfeesten geldt dat legitimatie verplicht is!

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024