StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:02-02-2014
Bijgewerkt op:02-02-2014 14:27

Goud voor GV TOOS turnster Ilse Ockhuijsen

Bron: Marjolein Poortvliet
  

Op zaterdag 1 februari waren de eerste voorrondes voor de verplichte niveaus in Rayon Vechtstreek. GV TOOS deed met zes turnsters mee aan de wedstrijd.

In de derde ronde begonnen de turnsters in het niveau jeugd 1 D2 Leanne van Butselaar en Rebecca van der Mel aan hun wedstrijd. Leanne turnde een hele goede wedstrijd. Vooral op balk (12,750) waar ze een 2e plek behaalde. Ook Rebecca turnde een constante wedstrijd. Haar hoogste score was op brug waar ze met 13,800 een 5e plek haalde. Beide turnsters behaalde een mooie plaats in de einduitslag. Leanne werd 6e en Rebecca 7e.

In dezelfde ronde turnde Ilse Ockhuijsen (pupil 2 D2) een hele goede wedstrijd. Ilse werd 2 keer eerste (vloer en sprong). Daarnaast werd haar mooie balk oefening beloond met een 2e plek. Op brug was er een 3e plaats voor Ilse. In de einduitslag kon het dan ook niet anders dat Ilse er vandoor ging met de gouden medaille.

De pupillen 2 D3 kwamen in de 5e ronde in actie. Marthe en Jisca Smaling en Maartje de Jong draaiden een prima eerste wedstrijd van het seizoen.  Marthe turnde een nette wedstrijd met 45,600 eindigde zij op een 14e plaats. Haar zus Jisca liet een prachtige balk oefening zien (11,100) waarmee ze 5e werd. In de einduitslag werd zij 16e. Maartje de Jong liet zien dat hard trainen loont. Haar oefeningen gingen goed en zij eindigde op een 18e plek.

De volgende voorronde is op 15 maart in Breukelen. 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024