Geplaatst op:26-01-2014
Bijgewerkt op:26-01-2014 23:23

Uitslagen gymnastiekvereniging ONI

Bron: Marieke de Vries

Zaterdag 25 januari had Gymnastiekvereniging ONI Montfoort haar eerste voorwedstrijd voor de meisjes in de 5e en 6e divisie. Zeven turnsters hebben mooie oefeningen tijdens de wedstrijd geturnd en het beste van zichzelf laten zien.

In de 1e ronde hadden we 2 turnsters die uitkwamen in de categorie jeugd 2 divisie 6. Voor hun was het de 1e keer dat ze de vloeroefening op muziek deden. In de deze ronde behaalde Eline Schuijlenburg een 3e plaats wat haar een mooie bronzen medaille opleverde. Quinty de Bruijn eindigde vlak achter haar de op 5e plaats.

In de 2e ronde hadden we 2 turnsters in de categorie jeugd 2 divisie 5. Beide turnsters hebben mooie oefeningen laten zien wat Danique van Zijl een 5e plaats en Moesha v.d. Berg een 6e plaats opleverde wat een goede prestatie is!

In de 3e ronde hadden we 3 turnster in de categorie jeugd 1 D2. Met moeilijke pasjes en oefeningen hebben ze hard hun best gedaan met als beloning een mooie 3e plaats voor Lin Stolker. Valerie Slot werd 8e en Renee van Dijken werd 11e.