Geplaatst op:08-12-2013
Bijgewerkt op:08-12-2013 20:02

Eindelijk weer eens zege voor M.S.V. '19

Bron: Hans Kolfschoten

In een wedstrijd met twee gezichten wist het Montfoortse v.v. M.S.V.'19 een einde te maken aan de negatieve serie wedstrijden van de afgelopen periode.

In de eerste helft was M.S.V. veel te sterk voor de formatie uit Culemborg en wist het al na twee minuten een voorsprong te pakken van 0-1 via een doelpunt van Stan Hilhorst.

In de eerste helft bouwde M.S.V. de voorsprong gestaag uit naar 0-4 (doelpuntenmakers Robin Vos, Dyon Plas en opnieuw Stan Hilhorst).

De tweede helft begon Focus furieus op zoek naar een beter resultaat. de M.S.V. verdediging stond onmiddellijk onder druk en de Culemborgse thuisclub was al succesvol na acht minuten spelen in die tweede helft. Nog geen twee minuten later kreeg Focus een penalty te nemen en dreigde M.S.V. de zorgvuldig opgebouwde voorsprong in twee minuten tijd uit handen te geven. Doelman Wesley Oostrom keerde de zwak door Focus-spits Vermeuleningeschoten strafschop, zodat M.S.V. overeind bleef.

Hierna bleef Focus aandringen, maar kon het niet meer tot scoren komen, Omdat ook het bezoekende M.S.V. geen doeltreffende poging meer kon forceren bleef de stand 1-4, zodat v.v. M.S.V.'19 dit weekeinde 3 punten kon bijschrijven.

Ook M.S.V. 2 deed goede zaken door haar thuiswedstrijd tegen Brederodes te winnen met 2-0.