Geplaatst op:11-11-2013
Bijgewerkt op:11-11-2013 11:49

M.S.V. '19 verliest van Vreeswijk

Bron: Hans Kolfschoten

Uitwedstrijden en v.v. M.S.V.'19, het blijkt dit seizoen nog geen erg gelukkige combinatie. Dit weekend werd verloren van Vreeswijk; 3-4.

Weliswaar begon de formatie van trainer Edwin de Bruin uitstekend aan de wedstrijd wat al binnen drie minuten resulteerde in een doelpunt: Vreeswijkspeler Randy van Dorp vloerde de mee opgekomen rechtsachter Ralph Kolfschoten en ontving daar het eerste geel van de wedstrijd voor.

De vrije trap die M.S.V. te nemen kreeg kwam in het Vreeswijkse doelgebied terech, van waaruit Mark Kemp de bal met een lobje over Vreeswijk doelman Tommy v.d. Berg wist te werken. Edwin de Bruin merkte binnensmonds op dat dit doelpunt te vroeg viel en zowaar, hij had gelijk.

M.S.V. leunde tevreden achterover en liet de thuisploeg steeds beter in het spel komen.Hierbij speelde ook een rol dat middenvelder Leroy Schrijvershof al na acht minuten speeltijd met een liesblessure het veld moest ruimen.Zijn plaats werd ingenomen door Robin Vos.

Thuisploeg Vreeswijk krijgt eer naar werken in de 23ste minuut: MSV-verdediger Hobie Gras gaat een duel aan met een Vreeswijkspeler ter hoogte van de cornervlag. De situatie levert een vrije trap op voor Vreeswijk. Iedereen bij MSV verwacht een indraaiende bal, maar heel slim wordt de bal geplaatst naar een vokomen vrijstaande achterspeler, Verkerk, die van grote afstand een loeiend schot aflevert: 1-1.

Ook in het vervolg blijft Vreeswijk attenter dan het bezoekende MSV en is het Bas Arendse die de 2-1 binnentikt.MSV gaat vervolgens op zoek naar de gelijkmaker en geeft daardoor achterin wat ruimte weg. Hiervan profiteert namens Vreeswijk Sabir Verkleij, die de 3-1 binnentikt. Het moet gezegd dat dit vanuit een buitenspel situatie was, maar dit werd, helaas voor MSV, niet door (een verder goed leidende) scheidsrechter Jensch waargenomen.

Kan het erger? Ja. Tim Verleun maakt 4-1 en daarmee een vrijwel onoverbrugbare voorsprong voor Vreeswijk.

Vanaf dit moment echter kantelt de wedstrijd en is MSV de bovenliggende partij. Het beloont zichzelf met een goeie aktie van Robin Vos vanwaaruit een doelpunt wordt gescoord door Scott van Ede. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd is het Maurice Maas, die met een steekpass Scott van Ede bereikt en wederom aarzelt de MSV-aanvaller niet: 4-3.

De laatste minuten van de wedstrijd zijn spannend en spectaculair, maar gescoord wordt er niet meer. MSV'19 loopt dit weekeinde averij op.

Gele kaarten waren er deze wedstrijd voor Scott van Ede, Maurice Maas en Ferdi Brand.