Geplaatst op:14-10-2013
Bijgewerkt op:14-10-2013 15:35

Fictoor heren 1 in het nieuw gestoken

Bron: Dennis van Baak

Vendrig Packaging heeft als hoofdsponsor van Fictoor het heren 1 team voorzien van nieuwe tenues. De naam Vendrig Packaging prijkt aan de voorkant, waar TestU een felbegeerde plek heeft gekregen op de achterzijde als medesponsor van de shirts.

Afgelopen zaterdag werden de shirts getest tegen SVO heren 3 uit Leidsche Rijn (vroeger De Meern). Fictoor moest het stellen zonder hun topscoorder, maar desondanks hadden ze in het begin het betere van het spel, SVO had moeite met scoren waar Fictoor uit kon lopen naar 15-8 halverwege het tweede kwart. Fictoor liet de Meernnezen beter in het spel komen, waardoor ze terug in de wedstrijd kwamen met 21-19 als ruststand. Fictoor behield de voorsprong in het derde kwart maar er werd met mondjesmaat gescoord.

In het vierde kwart zakte Fictoor in, het scoren stokte en SVO wist rustig naar de winst toe te spelen eindstand 31-43. Fictoor is dit jaar gestart met een jeugdteam met de leeftijdscategorie tussen de 9 en 14 jaar. Er is begonnen met een team van 9 gemengd, maar nu al zijn er 12 competitieleden. Een leuke groep waarvan de meeste leden afgelopen en vorige week de eerste wedstrijd speelden. Het is nog allemaal wennen hoe het werkt tijdens de wedstijden waar de tegenstanders nog goed van profiteren. Maar als er een tegenstander van eigen formaat komt zullen ze zeker hun mannetje staan.