StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:29-09-2013
Bijgewerkt op:29-09-2013 21:49

v.v. Montfoort wacht nog op eerste overwinning

Bron: Dick ten Hoonte
  

Na vier wedstrijden wacht Montfoort nog steeds op zijn eerste overwinning. In aanvallend opzicht wil het bij de “Orange Machine “ nog niet lukken. Bennekom, met 0 punten uit 3 wedstrijden leek de ideale ploeg om het zoet der overwinning te laten smaken. De ploeg van trainer Emanuel Sluis had er dan ook alle vertrouwen in de eerste 3-punter van het seizoen te behalen.

Al in de 2e minuut leek Montfoort de woorden om te zetten in daden toen Remco van Wijngaarden, na een voetblessure weer terug in de basis, Denny van Loen op maat bediende. Zijn kopbal ging echter rakelings voor langs.

Dat was  direct het laatste echte wapenfeit van Montfoort. Zonder tot hoogstaand voetbal te komen was het toch de thuisploeg, die Montfoort steeds meer onder druk zette. Zo was de ploeg al in de 8e minuut dicht bij de openingstreffer, maar met het nodige kunst- en vliegwerk verdween de inzet van Bennekom via een Montfoortspeler net naast het doel. Enkele seconden later miste een diagonaal afstandsschot ook de nodige richting.

Daarna kwamen er de nodige kansen voor de thuisploeg, maar ook daar stond het vizier zelden op scherp.

Pas in de 35e minuut slaagde Montfoort er in iets meer vat op de wedstrijd te krijgen, sterker nog, er kwam via Menno Venhof nog een geweldige kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten. Het was echter de keeper van Bennekom, die redding wist te brengen.

De 2e helft was het vooral Bennekom, dat de boventoon voerde en het was aan Johan Verkerk en Chris Resida (redding op de lijn ) te danken, dat de brilstand nog lange tijd op het scorebord stond. In de 71e minuut bezweek Montfoort echter onder de druk en het was Kevin Sissing, die zijn ploeg op voorsprong bracht.

Daarna kreeg Montfoort tot 2x toe de gelegenheid om op gelijke hoogte te komen, maar eerst was het Bilal Laoikili, die , op aangeven van Denny van Loen, er niet in slaagde het doel te treffen en even later was het Nicolai Verbiest, die een niet te missen kans om zeep hielp.

Liet Montfoort de geboden kansen liggen, Mo Bendadi liet zien, dat het ook anders kon, want hij was het, die de eindstand op 2-0 bepaalde.

Gezien het hele beeld van deze wedstrijd viel er op de overwinning van Bennekom nauwelijks iets aan te merken. Montfoort speelde, in vergelijking met de wedstrijd tegen ODIN’59, onder zijn niveau en de ploeg zal komende zaterdag tegen s.v. Huizen duidelijk uit een ander vaatje moeten tappen om die o zo belangrijke overwinning binnen te plaatsen.

Gezien de resultaten van de andere ploegen is er zeker nog geen reden tot paniek. Vijf ploegen hebben ook slechts 1 punt en ook aan de kop worden de nodige punten gemorst. Een overwinning zou echter de ploeg meer vertrouwen geven.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024