StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:02-09-2013
Bijgewerkt op:02-09-2013 12:25

Montfoortse Diantha Lai in beeld bij AC Milan

Bron: Dick ten Hoonte
  

Ruim 10 seizoenen voetbalde de 15-jarige Diantha Lai  bij de plaatselijke v.v. Monfoort. Voetbal was en is haar lust en leven . Een grote prater is ze niet , maar met haar voeten liet ze zien met menig jongen te kunnen wedijveren, sterker nog ,in diverse wedstrijden was zij met heer voetbalkwaliteiten opvallend. Zo werd Diantha regelmatig uitgenodigd  bij diverse KNVB – activiteiten voor meisjes en ontsnapte ze ook niet aan de aandacht van FC Utrecht. Vanaf december 2012 speelt Diantha Lai dan ook in het talententeam van FC Utrecht onder de 15.

Tot en met de C1 waren de clubkleuren van Diantha voornamelijk Oranje/zwart van v.v. Montfoort, maar sinds dit seizoen hebben deze noodzakelijkerwijs plaats gemaakt voor het geel/zwart van SCH’44.

Bij indeling voor het nieuwe seizoen was het voor het Jeugdbestuur van v.v. Montfoort niet mogelijk een B-team te realiseren en hoewel v.v Montfoort een bloeiende meisjesafdeling kent, was spelen bij de meisjes geen optie. Bij de club uit Harmelen liggen duidelijk meer mogelijkheden. De meisjes B1 spelen komend seizoen Hoofdklasse en Dianthe wordt ook opgenomen in het talententeam onder de 16 jaar.

Dat de talenten van Diantha Lai ook buiten de regio niet ongemerkt blijven bleek afgelopen augustus. In de Bilt had AC Milan een zg. Junior Camp georganiseerd, waarbij talrijke talenten onder begeleiding van ervaren Milan-trainers hun kunnen konden tonen. Naast een uit- en thuistenue, een voetbal, een tas en een certificaat werden ook 2 spelers uitgekozen met de titel “Meest talentvolle speler “. En ook hier stak Diantha er met kop en schouders boven uit. De beloning bestaat uit een voetbalreis naar AC Milan, trainen, het bezoeken van een wedstrijd van AC Milan, een rondleiding door het San Sirostadion en een ontmoeting met de gehele selectie van AC-Milan.

Ongetwijfeld zullen we komende tijd meer horen van deze talentvolle speelster, die haar carrière startte bij het in de Hoofdklasse uitkomende v.v. Montfoort

 

Voor meer info: www.milanjuniorcamp.nl

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024