StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:26-08-2013
Bijgewerkt op:26-08-2013 20:10

Gedreven v.v. Montfoort verslaat De Meern overtuigend in de beker

Bron: Dick ten Hoonte
  

Waren de resultaten in het oefenprogramma van v.v. Montfoort wisselend te noemen, afgelopen zaterdag werden de contouren duidelijk van een behoorlijk verjongd en bij vlagen verfrissend voetballend v.v. Montfoort.

Het afgelopen seizoen werd afscheid genomen van de iconen Jeroen de Vlieger, Wouter Agterberg en Andy van Vliet. Spelers, die hun sporen meer dan verdiend hadden bij “The Orange Machine”. Opvallend daartegenover stond de komst van diverse jonge, ambitieuze spelers uit de regio. De vraag was wel of de ploeg met het vertrek niet al teveel kwaliteitsverlies zou lijden.

Gelukkig ging met Joost van Apeldoorn en Bilal Laoikili niet alle ervaring verloren en rondom  deze 2 “leiders” zocht  trainer Sluis naar de ideale opstelling.

In de aanloop naar de beker vertoonden diverse spelers nog kleine blessures en zijn Mike van Oostrom en Nick Koppers  nog aan het revalideren met als doel terug te keren in de hoofdmacht. Afgelopen zaterdag ontbraken zij nog tegen het in ditseizoen in de 1e klasse debuterende v.v. de Meern.

Montfoort startte vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter De Waerdt overtuigend en vooral de 1e helft werd de helft van Menno Venhof.  De voormalig spits van UNIO is de laatste weken duidelijk in goeden doen en dat werd deze keer vertaald in 3 doelpunten, waardoor de wedstrijd voor rust eigenlijk al gespeeld was. Met doelpunten van Joey van Ede, die zijn plek ook steeds meer gaat vinden, en Chanan Brandsma, werd de eindstand bepaald op 0-5, waarbij opgemerkt dat de uitslag nog hoger had kunnen uitvallen als het vizier op scherp bleef staan.

Met deze uitslag lijkt al duidelijk dat de strijd in de poule zal gaan tussen Montfoort en het Utrechtse Magreb’90, dat afgelopen zaterdag Nieuw Lekkerland met dezelfde cijfers vermorzelde.

Beide ploegen ontmoeten elkaar aanstaande zaterdag om 18.00 uur op Sportpark Hofland in de 3e poulewedstrijd, waarbij 2 van de 4 ploegen doorgaan naar de volgende ronde.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024