StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:14-01-2012
Bijgewerkt op:14-01-2012 09:19

MSV’19 G-team voetbalt sterren van de hemel

Bron: Hans Kolfschoten
  

Zaterdag 7 januari 2012 zal niet gauw vergeten worden door de G-voetballers van de v.v. MSV’19. In Spakenburg speelde het G-voetbalteam een wedstrijd tegen het G-team van IJsselmeervogels, voorafgaand aan de hoofdwedstrijd deze dag, v.v. IJsselmeervogels tegen het profteam van Feyenoord.

Bij het voorafje was het publiek al massaal aanwezig. De beide G-voetbalteams werden hartstochtelijk toegejuicht en elk doelpunt werd met luid applaus gewaardeerd. De G-voetbalwedstrijd stond onder leiding van BN-er Willem van Hanegem, die ook niet te beroerd bleek om tijdens de wedstrijd de veters te strikken van een voetballer.

Wetend dat in het kielzog van de profvoetballers ook altijd een grote schare scouts aanwezig is deden De G-helden van Montfoort, speciaal voor deze gelegenheid versterkt met een aantal spelers van het G-team “ de Bumpelaars”  uit Nieuwveen, nog eens extra hun best.

Mede door de vele aandacht die ook door de v.v. IJsselmeervogels werd geschonken aan de G-spelersgroep zijn ze een onvergetelijke ervaring rijker.

Op zondag 29 januari aanstaande zijn de G-voetballers opnieuw te bewonderen, wanneer zij, ditmaal thuis op het Sportpark Hofland in Montfoort, om 12.45 uur spelen tegen het G-team van de Zebra’s uit Hilversum. Natuurlijk hopen zij er ook nu op dat een grote schare fans de weg naar het sportpark weten te vinden.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024