StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:21-12-2021
Bijgewerkt op:21-12-2021 10:24

Testen voor toegang nu mogelijk in Montfoort

Bron: Sneltestmontfoort.
    

Vooruitlopend op mogelijke regelgeving opent men in Montfoort een locatie voor Testen voor Toegang. Daarmee wordt voorgesorteerd op een situatie waarin werkgevers het personeel om QR-codes moeten gaan vragen. 

Met ingang van zaterdag 18 december kan men bij het Sint Joseph gebouw in Montfoort terecht voor Testen voor Toegang. Sneltest Montfoort biedt die dienst aan in samenwerking met Testcoronadirect.nl.

Het is vanaf nu mogelijk om via testenvoortoegang.org een afspraak te maken in Montfoort. Bij het invullen van je postcode krijg je direct de dichtstbijzijnde locatie voor Testen voor Toegang te zien. Je kunt vervolgens een tijdstip kiezen, en op het afgesproken moment een test laten afnemen bij het Sint Joseph.

Mochten bedrijven hun personeel in de toekomst om een QR-code moeten vragen, biedt Testen voor Toegang uitkomst. Voor particulieren is het natuurlijk ook mogelijk om de locatie te gebruiken indien men een culturele, sociale of sportieve activiteit wil ondernemen. Laat je dan uiterlijk twee uur voor aanvang van het evenement testen via Testen voor Toegang. De uitslag laat maximaal twee uur op zich wachten, en is 24 uur geldig. Een negatieve uitslag kun je via de CoronaCheck-app omzetten in een coronatoegangsbewijs.

De bedoeling is dat het in het Sint Joseph straks ook mogelijk wordt om een PCR-sneltest te laten doen, en je te laten testen voor reizen naar het buitenland. 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022