StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:05-02-2021
Bijgewerkt op:07-02-2021 14:30

Komend weekend komt het Knopengeins Carnaval bij u in de huiskamer.

Bron:
    

Helaas geen grote Carnavalsfeesten en ook geen Grootse optocht het aanstaande weekend bij Carnavalsvereniging Les Boutonniers in Knopengein.

Maar uiteraard laat Les Boutonniers het Carnavalsweekend niet helemaal onopgemerkt voorbij gaan. Ze zullen proberen het Carnavalsgevoel bij de mensen thuis te brengen. Als de mensen er zelf voor zorgen dat er een borreltje in huis is en het huis versierd is dan kan men vanuit de luie stoel van meerdere leuke alternatieve evenementen genieten.

Op zaterdag is er allereerst de Les Boutonniers Carnavals Radio uitzending bij Radio Stad Montfoort. Van 12.00 tot 18.00uur zal er een gevarieerde Carnavals uitzending zijn met uiteraard Carnavalsmuziek van vroeger en nu, zullen er interviews zijn met vrienden en vriendinnen van het Knopengeins Carnaval en zal er een Carnavalsquiz zijn. De uitzending is te beluisteren op internet (www.radiostadmontfoort.nl) en via FM kanaal 106.8.

Zaterdagavond zal Les Boutonniers het Prijzen Circus via de stream bij u in de huiskamer brengen. Een gevarieerd programma met een leuke spelshow waar mooie prijzen te verdienen zijn. Verdere optredens van Feest DJ Bonus en Party DJ Marco en een optreden van Danzany & de Feestneger.

Daarnaast ook beelden van de officiële momenten die Les Boutonniers elk jaar heeft zoals de Sleuteloverhandiging, de uitreiking van De Knoopschat en de bekendmaking van de winnaars van de Grote Loterij. Kijken kan via www.knopengein-online.nl  zaterdag dus van 20.00 tot 0.00uur.

En dan is er zondag nog de Miniatuur Optocht. Alle inzendingen (ruim 20 stuks) zullen vanaf 13.00uur via onze internet kanalen bij u in de huiskamer voorbij rijden. Dit ware kleurenspektakel mag u uiteraard niet missen. De jury zal de mooiste inzendingen uiteraard waarderen met mooie prijzen. Kijk op zondag dus vanaf 13.00uur op onze website (www.lesboutonniers.nl) en u zult een link zien waarop de Grootse Kleine Optocht van onder en boven de rivieren te zien zal zijn.

Les Boutonniers wenst u ondanks alle Corona maatregelen toch een heel leuk Carnavalsweekend toe.


Prins Boutie die zijn onderscheiding het afgelopen weekend bij de leden van Les Boutonniers (toevallig ook medewerkers van RSM) thuis is komen brengen.
 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Kees Choice


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021