StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:21-08-2020
Bijgewerkt op:21-08-2020 17:20

SG Eric Gerritsen van VWS bezoekt de gemeente

Bron: Richard Pronk, redactie RSM
    

Afgelopen donderdag 20 augustus kwam Sectetaris Generaal Eric Gerritsen van VWS naar de gemeente toe. Dit i.v.m. met de eerste tv uitzending van Montfoort Vitaal. Deze uitzending had landelijk aandacht getrokken. Vandaar dat de SG Montfoort kwam bezoeken.

De ambitie van Montfoort Vitaal is dat elke inwoner minstens twee vitale levensjaren extra leeft door gezond te bewegen.

Eerst was er een persconferentie bij het Wapen van Linschoten. Alle medewerkers van Montfoort Vitaal waren aanwezig en ook de wethouders Koster en van Wiggen waren ook aanwezig.

Tijdens deze persconferntie werd er aan de SG uitgelegd wat Montfoort Vitaal inhielt en de SG vertelde o.a. zelf ook wat over de maatschappelijk dienstverlening van de jongeren.

Na een hapje en een drankje ging het hele gezelschap richting Dorpshuis de Vaart, waar de tweede aflevering van Montfoort Vitaal werd opgenomen. De opnames waren buiten op het plein voor het Dorpshuis. Er waren ook wat belangstellende opaf gekomen.

Tijdens de opnamens werden o.a. Job Hoogendoorn, buurtcoach geinterviewd. Verder vertelde Piet Koster wat over het vitale sportpark en natuurlijk kwam Eric Geriitsen ook nog aan het woord. Verder vertelde Carla Vlooswijk en Henny Goergen iets over het beachvolleybal.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021