StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:20-04-2021
Bijgewerkt op:22-04-2021 10:19

Vrijheidsspeurtocht Montfoort

Bron: Hans Elzas Secretaris van het 4 en 5 mei comite Montfoort
    

Stichting Koningsdag en het 4 en 5 mei comité Montfoort hebben gezamenlijk een reuze spannende en educatieve Vrijheidsspeurtocht georganiseerd door het hart van Montfoort. Het is een individuele- of gezinstocht omdat activiteiten met grote groepen in verband met covid-19 nog niet zijn toegestaan. Beide organisaties vinden het belangrijk dat de verhalen van Montfoort in de oorlog bewaard blijven en dat we deze vooral ook aan de jeugd vertellen.

Los de puzzel op en win een mooie prijs

In samenwerking met evenementenbureau Mark Your Event is een QR tour gemaakt die kriskras door de binnenstad van Montfoort loopt. De jonge speurders volgen via QR het audio dagboek via hun mobiele telefoon en gaan op zoek naar voorwerpen met bijzondere verhalen en ervaren letterlijk wat er meer dan 75 jaar geleden is gebeurd tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In de tocht zit ook een puzzel verwerkt die de deelnemers dienen op te lossen. Voor goede oplossingen zijn mooie prijzen te winnen! Deze Vrijheidsspeurtocht is een leuke en spannende, maar vooral ook leerzame tocht voor iedereen vanaf 10 jaar en kan van 24 april t/m 16 mei a.s. (tevens de sluitingsdatum voor inleveren van de puzzeloplossing) worden gelopen!

Meer informatie is te vinden in de programmakrant Vieren & Herdenken die komend weekend huis-aan-huis in Montfoort wordt verspreid.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Cross Roads


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021