StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:16-04-2021
Bijgewerkt op:16-04-2021 09:02

Corona veilige activiteit op Koningsdag en Bevrijdingsdag!

Bron:
    

Stichting Koningsdag en het 4 en 5 mei comité Montfoort zijn er gezamenlijk in geslaagd een reuze spannende en educatieve Vrijheidsspeurtocht te organiseren door het hart van Montfoort. Het is een individuele- of gezinstocht omdat activiteiten met grote groepen in verband met covid-19 nog niet zijn toegestaan.

Beide organisaties vinden het belangrijk dat de verhalen van Montfoort in de oorlog bewaard blijven en dat we deze vooral ook aan de jeugd vertellen.

In samenwerking met evenementenbureau Mark Your Event is een QR tour gemaakt die kriskras door de binnenstad van Montfoort loopt. De jonge speurders volgen via QR het audio dagboek via hun mobiele telefoon en gaan op zoek naar voorwerpen met bijzondere verhalen en ervaren letterlijk wat er meer dan 75 jaar geleden is gebeurd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het audio dagboek laat ook foto’s en filmpjes zien en brengt de deelnemers op de plaatsen waar het zich heeft afgespeeld.

Deze QR tocht is gericht op de wat oudere basisschoolleerlingen, leerlingen in het voortgezet onderwijs en eigenlijk iedereen die een kijkje in het verleden wil nemen. De tocht is gebaseerd op waargebeurde verhalen en verhalen van mensen die werkelijk ooggetuige zijn geweest.

In de tocht zit ook een puzzel verwerkt die de deelnemers dienen op te lossen. Voor goede oplossingen zijn mooie prijzen te winnen!

Deze Vrijheidsspeurtocht is een leuke en spannende, maar vooral ook leerzame tocht voor iedereen vanaf 10 jaar en kan van 24 april t/m 16 mei a.s. (tevens de sluitingsdatum voor inleveren van de puzzeloplossing) worden gelopen! Meer informatie is te vinden in de programmakrant

Vieren & Herdenken die binnenkort huis-aan-huis in Montfoort wordt verspreid.

Voor verdere informatie mail naar: comite4en5mei.montfoort@gmail.com

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop Dance


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021