StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:01-05-2018
Bijgewerkt op:01-05-2018 09:25

v.v. Montfoort houdt zicht op toppositie na overwinning op LRC

Bron: Dick ten Hoonte
  

Met nog 5 wedstrijden te gaan was Montfoort er alles aan gelegen om de punten in eigen huis te houden en zo aansluiting te houden met de top 3 of zich zelfs te verbeteren. In de wedstrijd tegen Delta Sports’95 kon de ploeg van Aart Jan Boksel nauwelijks een vuist maken en miste de ploeg de scherpte. Daarbij dient wel vermeld te worden, dat de ploeg uit Houten een vesting voor het doel had opgebouwd en elk puntje koesterde.

LRC daarentegen kent weliswaar een matig seizoen, gezien plek 9 op de ranglijst, maar liet tot nu toe in de competitie zien, dat de ploeg wil voetballen. Bij Montfoort keerden Nick van Luinen, Mike van Oostrom en Marck van Baal weer terug in de basis.

Na het 1e fluitsignaal van scheidsrechter Melink trok Montfoort volop ten strijde en dat leverde al direct de nodige kansen op, waar opnieuw vrij slordig mee werd omgegaan. Toch was het na ruim een kwartier spelen  toch raak en het was verdediger Ricardo Bakker die voor de belangrijke openingstreffer tekende. In de periode daarna had de thuisploeg weliswaar een veldoverwicht, maar vergat de ploeg de trekker definitief over te halen. Langzamerhand verdween het tempo ook uit de wedstrijd en kreeg LRC zowaar enkele mogelijkheden om beide ploegen op gelijke hoogte te brengen. De grootste mogelijkheid was er in de slotseconden , maar de treffer werd wegens buitenspel afgefloten en daarmee kwam Montfoort goed weg.

De gasten uit Leerdam putten hieruit toch de nodige moed en zetten zowaar druk op het doel van Robin Vianen. Door belangrijke reddingen van doelman Vianen en Chris Resida bleef de 0 gehandhaafd, maar dat ging op dat moment wel met hangen en wurgen. Een kwartier voor tijd was het aanvoerder Bart Roelofs, die zijn ploeg op sleeptouw  nam en eerst de 2-0 voor zijn rekening nam en even later een strafschop benutte, na een overtreding op hem binnen de 16 meter. Het verzet van LRC was daarmee gebroken en Montfoort controleerde de wedstrijd. Het was echter invaller Jurdany Koster, die voor het slotakkoord en dus de eindstand zorgde met een schitterende volley in de verre hoek.

Door deze ietwat groot uitgevallen uitslag steeg Montfoort een plekje op de ranglijst en mede door het verlies van DTS heeft Montfoort uitzicht op de 2e plek. Aankomende zaterdag   staat er opnieuw een inhaalwedstrijd op het programma en wel de 3e thuiswedstrijd, ditmaal tegen Bennekom. In de weken daarna staat de belangrijke uitwedstrijd tegen DTS op het programma, gevolgd door een ontmoeting thuis tegen WNC. De reguliere competitie wordt afgesloten met een uitwedstrijd opnieuw tegen  opnieuw LRC. Dan zijn de kaarten geschud en weet Montfoort tegen wie de ploeg het moet opnemen in de nacompetitie , die op 2 juni start.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024