StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:07-07-2015
Bijgewerkt op:09-07-2015 14:59

Terugblik Tour de France

Bron: Gemeente Montfoort
  

‘Een Montfoort-waardig volksfestijn’

Burgemeester Theo van Eijk kijkt met trots terug op het afgelopen weekend. “Een Montfoort-waardig volksfestijn. Gezellige drukte over het hele parcours, met als hoogtepunt het feest bij De Posthoorn, het hele weekend activiteiten in het stadspark van Tour de France Montfoort en de gezelligheid in de binnenstad.”

Zondag 5 juli kwamen ruim 200 renners van de Tour de France over de N228 door Montfoort. “In een paar minuten waren ze weer weg, maar het feest was gigantisch. Bezoekers van ver buiten Montfoort kwamen naar onze stad om dit festijn mee te maken. Jong en oud, sportfanaat en wielergek: iedereen kwam in Montfoort om de Tour de France te kijken.”

Dank aan vrijwilligers

“Zonder de inzet van ruim 100 vrijwilligers was het weekend nooit zo’n succes geweest. Zij hebben gezorgd voor activiteiten, een lekker muziekje en heerlijk eten voor wie daar zin in had. Stichting Tour de France Montfoort en de horecaondernemers hebben groots uitgepakt. Heel het weekend was het feest in Montfoort.”, aldus Van Eijk. Hij spreekt zijn waardering uit voor de vrijwilligers. “Fantastisch dat deze mensen dat voor hun stad over hebben. Ze steken daar veel tijd, energie en liefde in en dat betaald zich terug in een prachtig weekend waar we met elkaar vol trots op terug kunnen kijken. Tegen alle vrijwilligers wil ik zeggen: fantastisch werk, bedankt!”

Molen De Valk

In het bijzonder roemt de burgemeester de molenaar van Molen De Valk. “De Montfoortse Molen was overal te zien: op tv, bij het jeugdjournaal, in de landelijke kranten en ook de buitenlandse media namen de molen volop in beeld. In samenwerking met Tour de France Montfoort heeft de molenaar de molen prachtig aangekleed en dat heeft onze gemeente nationale én internationale bekendheid opgeleverd.”

 

 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024