StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:04-01-2024
Bijgewerkt op:04-01-2024 19:57

Week van de lieve briefjes 13 t/m 19 januari

Bron: Anchel Kraan, SWOM
  

Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 januari 2024 is het de Week van de Lieve Briefjes. SWOM roept inwoners op om deel te nemen aan deze week door iets liefs te schrijven voor een ander. Met als doel iemand een glimlach te bezorgen. Speciaal voor deze actie zijn ansichtkaartjes ontwikkeld. Deze kaartjes zijn vanaf 8 januari op verschillende plekken in Montfoort en Linschoten af te halen. Wie stuurt u een lief briefje?

Tijdens deze week kunnen inwoners gratis ansichtkaarten ophalen bij de afhaalpunten om een lief berichtje te schrijven voor hun buurvrouw, goede vriend of voor een onbekend. Een klein gebaar kan een grote impact hebben. In de bijlagen treft u het persbericht aan met meer informatie en beeldmateriaal. Wij maken ons sterk om zo veel mogelijk inwoners te bereiken. En wij hopen dat u ons hier in wilt ondersteunen door deze informatie binnen uw school, organisatie of vereniging te verspreiden; mondeling, in uw nieuwsbrief of op uw website. Ook is er een poster in A4 formaat voor u beschikbaar om te printen. Meer informatie kunt u ook vinden op www.weekvandelievebriefjes.nl

Belangeloos
Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. SWOM ondersteunt dit landelijk hartverwarmende initiatief. Alle organisaties werken belangeloos mee. Ook de ontwerpen van de kaartjes zijn belangeloos gemaakt door vier inzenders van ontwerpwedstrijd.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024