StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:07-01-2023
Bijgewerkt op:08-01-2023 10:38

Montfoort SV'19 van Hull naar Santander

Bron: Paul Baan (ingezonden stuk)
  

Decennialang gingen teams van het huidige Montfoort SV'19 naar Hull om daar mee te doen aan een toernooi. Uiteraard met een bezoek aan de lokale FC. Voor de pandemie was het de beurt aan het 2e damesteam en de JO14-2. Er werd veel geld ingezameld, de overtocht was geboekt. Het zou de laatste keer worden, aan de overzijde van het water was het organisatiecomité uitgedund en klaar om met pensioen te gaan. Nog één keertje zouden de clubs elkaar treffen.

Pandemie
En toen kwam de pandemie. Het opgehaalde budget ging in de koelkast en het was wachten op betere tijden. Die kwamen er uiteindelijk wel, maar een trip naar Hull zat er niet meer in. Een nieuwe vriendschapsband met een buitenlandse club moest worden gesmeed. 

Santander
Na lang zoeken vond het jongensteam een heuse droombestemming. In het lange paasweekend van 2023 vertrekken ze naar Santander, in Spanje. Op het programma staan onder andere een wedstrijd tegen de JO16-2 van Velarde FC en uiteraard gaan de mannen een wedstrijd bezoeken van lokale profclub Racing Santander.
Zoals het er nu uitziet mogen de jongens de faciliteiten van Racing Santander gebruiken om te trainen en te overnachten.

Geld inzamelen
Het belooft een onvergetelijke voetbalreis te worden. Enige uitdaging is dat de wereld in de tussentijd wat duurder is geworden. Er moet dus nog wat geld worden ingezameld door de mannen.
Binnenkort gaan ze weer auto's wassen, tapas-planken rondbrengen en lege flessen inzamelen. En uiteraard is er een heuse crowdfunding-actie op https://www.gofundme.com/f/voetbalreis-jo162-naar-santander

Als iemand nog een leuke klus voor de mannen heeft waarmee ze het inzameldoel kunnen gaan halen, dan horen we het uiteraard graag!

Contactpersoon
Paul Baan
Telefoonnummer 0614694233

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024