StartpaginaProgrammeringRSMKerst radiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Kerst radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:13-04-2022
Bijgewerkt op:13-04-2022 12:37

Wouter van Midden verkozen tot Polsstokverspringer van het Jaar 2021

Bron: Media PB Holland
    

Op het uitgestelde Gala (vanwege corona) van de Polsstokbond Holland zijn de jaarprijzen van 2021 uitgereikt. De klassementwinnaars hebben het geborduurde leidersshirt ontvangen, met de eindstand van het klassement. Dit zijn: Senioren, Jaco de Groot (Kamerik), dames, Demi Groothedde (Jaarsveld), junioren, Reinier Overbeek (Benschop), jongens, Roy Velis (Benschop) en bij de meisjes, Suzanne Mulder (Vlist).

Wouter van Midden (Vlist) bleef de medegenomineerde voor bij de verzieking tot springer van het jaar, Wouter sprong afgelopen seizoen zijn beste seizoen ooit, hij heeft zijn pr verbeterd naar 21.42 meter. Maar Wouter piekte op het beste moment van het seizoen; op het NK in Burgum. Hij zette al vroeg in de wedstrijd de verste afstand neer. De afgelopen jaren heeft Wouter een enorme groei laten zien, en dit belooft nog wat voor de komende jaren. Wouter heeft een kleine bronzen springer als herinering aan deze verkiezing ontvangen.

Suzanne Mulder uit Vlist mag zich het talent van het jaar 2021 noemen, ze versloeg bij deze verkiezing clubgenoot Karsten Klarenbeek (Vlist) en Lieke Stolwijk (Bodegraven). Suzanne ging als topfavoriet bij de meisjes het seizoen in. Ze miste het erepodium slechts 2 keer en won maar liefst 15 dagtitels. Suzanne vervolgt haar polsstok carriere vanaf komend seizoen bij de dames, die er met Suzanne een flinke concurrent bij hebben.

De springers maken zich nu weer op voor het nieuwe seizoen, we gaan ervanuit dat we dit jaar op 14 mei kunnen starten met de competitie om het de ABZ De Samenwerking klassement. Meer informatie is te vinden op de website van de Polsstokbond Holland: www.pbholland.com  

 

 

    






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Spotlight (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022