StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:16-11-2020
Bijgewerkt op:16-11-2020 10:28

Mascotte Boutie wordt Prins Carnaval bij Les Boutonniers

Bron: Andre Brugmans, Carnavalsvereniging Les Boutonniers
  

Dat alles momenteel in de wereld anders is dan normaal weten we al sinds maart van dit jaar. De Corona pandemie gooit op heel veel fronten roet in het eten. Zo is het organiseren van grote feesten ook nu in november helaas nog altijd niet mogelijk.

Dus ook geen gebruikelijk 11e van de 11e feest van Carnavalsvereniging Les Boutonniers in Leutbunker De Heeren van Montfoort, de Commanderije van St. Jan of in Kasteel Montfoort maar een Online Live Stream Festival vanaf een geheime locatie om de Knopengeiners thuis op de bank een leuke avond te geven. De avond werd gepresenteerd door het duo Rona en Cor.

Een avondvullend programma was er samengesteld met diverse leuke artiesten. Maar voordat de 1e act op het toneel verscheen werd er afscheid genomen van de Prins van vorig jaar. Prins André le Chef de Mission werd middels een heuse goocheltruc van zijn Prinselijke versierselen ontdaan en kan weer als “normale” inwoner van Knopengein door het leven.

Na optredens van DJ John, De Alpenzusjes, Arjon Oostrom en Party DJ Marco was het om 23.11uur tijd om de nieuwe Prins van Les Boutonniers bekend te maken. In een rookgordijn op het podium werden langzaam maar zeker de contouren van de nieuwe Prins zichtbaar. Het is dit jaar de beurt aan de mascotte van de vereniging “Boutie” om Carnaval vierend Knopengein voor te gaan in de “thuis-polonaise”. Zijn Prinsennaam is Prins Boutie le Lion de Bouton en zijn thema zal zijn Knopengein in het Circus.

Na de bekendmaking waren er nog optredens van de Partyfriex, Schorre Chef en MC Vals, zanger Ruben en werd de avond afgesloten door de Special Crew. Om 02.00uur was de koek op en werd er afscheid genomen van de vele duizenden kijkers. Dank was er voor de vrijwilligers, de sponsors maar ook voor overheidinstellingen die deze Live Stream Festival avond mogelijk hebben gemaakt.

In dit alternatieve jaar zal de alternatieve Prins de feestgangers voorgaan in diverse alternatieve evenementen die Carnavalsvereniging Les Boutonniers in petto heeft. De vereniging gaat proberen om op alle momenten dat men in een normaal jaar een activiteit mag verwachten met een alternatieve (Corona Proof) activiteit in de lucht te komen. Blijf hier voor onze media berichten en ook de social media in de gaten houden.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024