StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:22-05-2018
Bijgewerkt op:22-05-2018 08:50

Luck-Raeck 2 kampioen

Bron: Leon Lejeune
  

Afgelopen vrijdag was het erop of eronder voor Luck-Raeck 2. Ze moesten met minimaal 6-2 winnen om het kampioenschap binnen te slepen.  

De heren dubbel werd gespeeld door Rijk den Hartog en Aldert Pol.  De 1e set gingen de heren goed van start en wisten met 21 - 12 te winnen. De 2e set kwam de tegenstander terug en gingen beide partijen gelijk op. Tot het laatste moment was het een spannend. Maar Luck-Raeck wist nu ook de winst in de wacht te slepen met 21 - 19. De dames dubbel werd gespeeld door Iris Kling en Inger Goos. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat zij sterker waren dan de tegenpartij. De sets werden gewonnen met 21 - 8 en 21 – 11.

De 1e herenenkel werd gespeeld door Patrick Goos. De tegenstander was erg sterk, maar toch wist Patrick de eerste set nog aardig wat punten te halen maar verloor deze met 11 - 21. In de tweede set werd dat lastiger en deze werd verloren met 5 - 21. Aldert speelde de 2e herenenkel. Vanaf het begin was Aldert duidelijk sterker en won beide sets met 21 – 9.

De 1e damesenkel werd gespeeld door Iris. Iris kwam in de eerste set als snel op voorsprong en won de wedstrijd vrij makkelijk met 21 – 9. In de tweede set kwam de tegenstander toch wel terug, maar moest de winst toch aan Iris overlaten met 21 – 14. De 2e damesenkel werd gespeeld door Inger. Deze was het spannends van alle enkelwedstrijden. De eerste set werd gewonnen met 21 – 18. In de tweede set kon de tegenstander de rally’s langer volhouden en deze werd verloren met 15 – 21. In de derde set wist Inger zich te herpakken en won deze met 21 – 15.

Met de 2 mixen nog te gaan stond Luck-Raeck met 5 – 1 voor en moest dus nog één wedstrijd winnen om kampioen te worden.

De 1e mix werd gespeeld door Rijk en Inger. Het was een moeizame start, maar ze wisten nog wel punten binnen te halen. Helaas te weinig en verloren deze set met 13 - 21. In de tweede set was de concentratie op en top en na een spannend spel werd het 21 - 16. In de derde set bleef het spannend tot de laatste punten. Helaas werd deze set verloren met 20 – 22.

 De 2e mix werd gespeeld door Patrick en Iris. De eerste set ging gelijk op deze werd uiteindelijk gewonnen met 21 – 19.  Dit was ook in de tweede set het geval. Deze werd verloren met 21 – 13. Dit betekende dat er in de derde set gewonnen moest worden om kampioen te worden. Met veel wilskracht begonnen Iris en Patrick aan deze set en wisten deze te winnen met
21 – 12.

Dit betekende een eindstand van 6 – 2 en het kampioenschap van Luck-Raeck 2!!

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
The Unlimited Music World (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024