StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:10-11-2017
Bijgewerkt op:10-11-2017 22:14

Marcel Peters ereburger gemeente Montfoort: inspirerend voorbeeld voor inwoners

Bron: gemeente Montfoort
  

Omdat de heer Peters in het verlengde van zijn hoofdfunctie activiteiten ontplooit die karaktervolle plichtsvervulling te boven gaan heeft het college besloten dat voor de heer Peters de benoeming ereburger van Montfoort passend is. Op vrijdag 10 november is de heer Marcel Peters tijdens een feestelijke bijeenkomst in St. Joseph door burgemeester Petra van Hartskamp benoemd tot ereburger van de gemeente Montfoort.

De heer Peters speelt in zijn functie als beheerder van verenigingsgebouw St Joseph een onmisbare en belangrijke rol voor de gemeente Montfoort. De heer Peters is een bruggenbouwer en verbindingsman. Hij heeft laten zien dat hij buiten de geijkte lijnen kan denken en acteren. Hij enthousiasmeert en inspireert inwoners, verenigingen en bedrijven om te gaan samenwerken en gebruik te maken van elkaars voorzieningen.

Hiermee draagt hij op zeer positieve wijze bij aan de Montfoortse gemeenschap. De heer Peters heeft ook de eerste aanzet gegeven van de in 1984/1985 uitgevoerde renovatie van het voorgebouw en de nieuwbouw van de grote zaal van St Joseph. Dit heeft weer bijgedragen aan het rendabel maken van de exploitatie van het gebouw. 

Door zijn inzet, zijn manier van doen, zijn contacten met verenigingen en organisaties weet hij van het St. Joseph gebouw en het gebruik ervan een succes te maken.

De heer Peters is een benaderbaar persoon, een echte initiatiefnemer en initiator van allerlei maatschappelijke activiteiten voor de Montfoortse samenleving. Verenigingen die een beroep op hem doen,  om hen van advies te dienen bij het organiseren van activiteiten kloppen nooit tevergeefs aan.

Naast de activiteiten voor St. Joseph is de heer Peters ook actief op andere vlakken in de Montfoortse gemeenschap. Een mooi recentelijk voorbeeld hiervan is de oprichting van Stichting Koningsdag Montfoort. Mede dankzij de inzet van de heer Peters kan Montfoort weer genieten van een gezellige viering van Koningsdag.

Hiermee draagt hij op zeer positieve wijze bij aan het woon-, werk- en leefgenot van alle inwoners, verenigingen, organisaties en ondernemers van de gemeente Montfoort.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming down


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024