StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:05-04-2017
Bijgewerkt op:05-04-2017 09:45

Wisselvalligheid nekt v.v. Montfoort tegen laagvlieger JSV

Bron: Dick ten Hoonte
  

Afgelopen zaterdag moest Montfoort het opnemen tegen JSV, de ploeg van Michael v.d. Berg, die een bijzonder matig seizoen kent.

Montfoort kent na de winterstop een revival. Al 7 wedstrijden was de ploeg van Renato Dijksterhuis zonder nederlaag en vooral in de wedstrijd tegen FC Aalsmeer liet de ploeg zien te willen gaan voor aansluiting bij de top en wellicht voor de 3e periodetitel.

Was de wedstrijd tegen Aalsmeer tegen een naaste concurrent, juist tegen een op papier beduidend mindere tegenstander liet Montfoort nog wel eens de nodige punten liggen, zoals bijv. tegen Geinoord.

Door de smalle selectie, waarbij Fahd Rouass, Nick Koppers en Ricardo Okhuijsen wegens blessures ontbraken, werden de talentvolle Jesper Slob en Gerben Drost op het laatste moment aan de selectie toegevoegd.

Het rijkelijk toegestroomde publiek zag vanaf de opening een start, waarbij de ploegen elkaar in evenwicht hielden. Het tempo lag veel te laag en de wedstrijd won niet bepaald aan aantrekkelijkheid. In de 24e minuut was het echter Jonathan Mehrez, die de wedstrijd open brak en zijn ploeg op een 1-0 voorsprong bracht. De Montfoortse verdediging ging hierbij niet geheel vrij uit.

Een kwartier later werd het allemaal nog erger, toen de bal in de 16 meter belandde en iedereen van Montfoort na een afgeslagen aanval apathisch stond toe te kijken hoe Björn v.d. Horst zijn ploeg op een 2-0 voorsprong zette. Daartussen in belandde ook nog een inzet op de paal.

Na de thee leek het kwartje bij Montfoort nog niet gevallen en slaagde men er niet in een echte kans te creeren. Pas met de inbreng van “straatvechter “van Apeldoorn en even later good old Gerben Drost was er eindelijk sprake van enige strijd. Dat leverde uiteindelijk ook een doelpunt op toen Martijn Kroneman binnen de 16 meter in de fout ging een strafschop en een rode kaart tot gevolg,

De toegekende strafschop werd prima benut en met nog 15 minuten te spelen leek Montfoort op koers voor een gelijkspel. De geboden kansen werden echter niet benut en in de slotfase ging zelfs Robin Vianen mee naar voren. Helaas pakte dit verkeerd uit , want na een afgeslagen afval schakelde de thuisploeg snel om en wist men de eindstand op 3-1 te bepalen.

Door dit resultaat blijft Montfoort weliswaar op een 7e plaats staan, maar moet men toch weer stiekum naar beneden kijken. Met de smalle selectie gaan in de komende 5 wedstrijden de kaarten een bepalende rol spelen en het is voor trainer Renato Dijksterhuis dan ook te hopen, dat de ziekenboeg leegloopt en kaarten zoveel mogelijk achterwege blijven.

Komende zaterdag moet men het thuis opnemen tegen koploper AFC. In de heenwedstrijd ontglipte Montfoort in de slotfase een zeker lijkende overwinning en blijkt dat men zich met de nodige inzet kansen mag toedenken. Voorwaarde is natuurlijk, dat men op volle sterkte kan aantreden.

Bij winst van de Amsterdammers en puntverlies van de concurrentie kan AFC 4 wedstrijden voor het competitiekampioen worden. Montfoort kan de spanning er nog enigszins inhouden door de punten in eigen huis te houden.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024