StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:20-12-2022
Bijgewerkt op:20-12-2022 19:11

Utrecht Marathon heropent inschrijving en bindt nieuwe partner

Bron: Persbericht Utrecht Marathon, 20 december 2022
  

Na een periode van uitstel door Covid-19, keert de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park in het voorjaar van 2023 terug op de hardloopkalender. De inschrijvingen zijn per vandaag heropend. Op 21 mei 2023 gaan er verschillende afstanden van start, voor alle type lopers en leeftijden. De start en finish bevinden zich op het Utrecht Science Park.

Afstanden
Het hardloopevenement komt in 2023 met een rijkgevuld programma. Naast de Marathonafstand biedt de organisatie ook de Utrecht Science Park Halve Marathon, GenDx ¼ Marathon en de KWF Mini Marathon aan. De Businessteams kunnen deelnemen aan de Businessrun Halve Marathon en ¼ Marathon. Het nieuwe onderdeel, de Studenten Estafette, completeert het loopfeest.

Inschrijving heropend
Inmiddels is de inschrijving voor alle onderdelen van de Utrecht Marathon heropend. De laatste Utrechtse Marathon werd gelopen in 2019. Inschrijven is mogelijk via de website: https://www.utrechtmarathon.com/

Utrecht Science Park
De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park verbindt Utrecht Science Park met stad en regio Utrecht. Dit sluit naadloos aan bij het Utrechtse ‘gezond stedelijk leven voor iedereen’. " Als hoofdsponsor stimuleren we het belang van fysiek en mentaal welbevinden en persoonlijke ontmoetingen. Een sportevenement zoals de marathon met start en finish in het Utrecht Science Park draagt daaraan bij", aldus Jan Henk van der Velden, directeur-bestuurder Stichting Utrecht Science Park.

GenDx ¼ Marathon
De organisatie verwelkomt tijdens de 39e editie van de Utrecht Marathon GenDx als nieuwe partner. GenDx, gevestigd op het Utrecht Science Park, verbindt zich tot en met 2025 aan de Utrecht Marathon. GenDx zet zich in om kwaliteit van leven en de overlevingskans van transplantatiepatiënten te verbeteren middels ontwikkeling van hoogwaardige, innovatieve producten voor toepassing in diagnostische laboratoria.

“GenDx weet wat het betekent om als donor het verschil te maken. Daarom ondersteunen wij de Utrecht Marathon. We geloven sterk in het belang van delen. Niet alleen het delen van kennis, maar ook het ondersteunen van goede doelen en initiatieven die onze missie delen. We zijn er trots op dat de kwart marathon van 2023 tot en met 2025 de naam ‘GenDx ¼ Marathon’ zal dragen”, aldus Wietse Mulder PhD, GenDx CEO.

Nieuwe programmaonderdeel: Studenten Estafette
Deze editie wordt er een nieuw onderdeel toegevoegd aan het hardloopevenement. De organisatie wil graag de Utrechtse studenten betrekken bij het evenement. Daarom is er speciaal voor studenten een estafette in het leven geroepen. In teams van vier lopen deelnemende studenten de marathonafstand in estafettevorm.

KWF – Ren tegen kanker
Het goede doel van de Utrecht Marathon is ook deze editie KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. De deelnemers kunnen het verschil maken door bij inschrijving een donatie te doen en/of een actiepagina aan te maken bij KWF.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024