StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:21-11-2021
Bijgewerkt op:21-11-2021 16:18

Brief van Sinterklaas

Bron: Sinterklaas, foto's Hans Bakker
  

Linschoten, zaterdag 20 november 2021
Lieve Linschotenaren,
Wat heb ik genoten vandaag! Ik zag Linschotense vlaggen, blije gezichten en kreeg stevige boksen van de kinderen! De pieten huppelden door de straten en vonden het leuk om het dorp overdag te mogen bewonderen.

Linschoten is nog mooier overdag dan ´s avonds vanaf de daken! Wellicht komt dat ook door de mooie mensen die hier wonen.
Ik miste natuurlijk wel de prachtige muziek van Linfano. Mijn eigen muziek uit de boxjes waren minder ver te horen dan ik had gedacht. Wellicht ligt dat ook aan mijn gehoor. Maar... het mocht de pret niet drukken. Hopelijk heeft u gezien met welk rijtuig ik door de straten ben gekomen en heeft u een goed idee waar ik deze rolstoelfiets kan stallen. Laat het me weten!

Verder wil ik alle Linschotenaren bedanken die hebben geholpen, op welke manier dan ook. Maar ik wil even in het bijzonder supermarkt Boon´s bedanken. Ik heb gebruik mogen maken van hun ovens om de kruidnoten in te bakken! Dank jullie wel!

Lieve kinderen, zetten jullie gauw je schoen? Dan kom ik ´s nachts ook weer een rondje maken. Wellicht kan ik dan een glimp zien van een glimlach op jullie gezicht.
Hopelijk volgend jaar weer een grote intocht! Dan zie ik jullie allemaal bij elkaar en dat vind ik toch ook wel heel leuk.
Wie geluk had stond op tijd langs de weg en kon Sinterklaas en zijn Pieten toezingen bij hun doortocht. Wie te laat was werd vaak verrast door de meelopende uitdeelpieten.

Heeft u mooie foto’s gemaakt bij de doortocht van Sinterklaas op zaterdag 20 december? En wilt u ze delen op deze website?
Stuur ze dan naar nieuws@radiostadmontfoort.nl
U kunt per email niet meer dan drie foto’s tegelijk verzenden.
Een selectie van de mooiste foto’s zullen we plaatsen, eventueel met uw tekst. (Gefotografeerde mensen, die geen deel uitmaken van de Sinterklaasgroep, moeten toestemming geven voor het plaatsen van de foto's)

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming down


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024