StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-10-2020
Bijgewerkt op:30-10-2020 10:46

Ondernemers slaan handen ineen en openen corona snelteststraat in Montfoort

Bron: Ben Breedveld, Sneltest Montfoort.nl
  

In verband met de groeiende vraag naar corona sneltesten is in Montfoort een snelteststraat.geopend. Montfoortse ondernemers hebben de handen ineengeslagen en zijn erin geslaagd om in korte tijd een snelteststraat te realiseren.op  Willeskop 130.

De snelteststraat is voornamelijk opgezet voor bedrijven, die zo snel weten of personeel besmet is met het coronavirus. Voor bedrijven is het van groot belang snel te weten of werknemers besmet zijn met het virus. Bij een negatieve test kunnen werknemers sneller weer aan de slag. Inwoners die zich willen laten testen, zijn ook welkom.

Snelteststraat voldoet aan strenge eisen
Snelteststraten zijn inmiddels gemeengoed in Nederland, maar de inspectie van de gezondheidszorg heeft aangegeven streng te gaan controleren op de veiligheid en betrouwbaarheid hiervan. Zo hebben zij de voorkeur dat een BIG-geregistreerde arts de processen in de gaten houdt en dat enkel geschoold personeel de testen afneemt. Aan deze voorwaarden voldoet de teststraat in Montfoort. Het personeel in de teststraat houdt zich aan alle veiligheidsnormen en volgt alle door het RIVM voorgeschreven reglementen.

De Montfoortse teststraat maakt gebruik van de sneltest van Abbott. Deze test is officieel goedgekeurd door de overheid en geeft binnen 15 minuten een uitslag. Deze test heeft bovendien een hoge betrouwbaarheid.

Prijs
De prijs per test zal 95 euro (exclusief BTW) bedragen. Bij grote afname of abonnementsvormen voor bedrijven zijn er prijzen in overleg mogelijk. De bedoeling is dat de teststraat elke dag (inclusief weekenddagen) open zal zijn op afspraak, in principe alleen in de ochtend. Bij toenemende vraag kan dit worden uitgebreid.

Voor het afnemen van de sneltest dient eerst telefonisch een afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie over de snelteststraat in Montfoort is de website www.sneltestmontfoort.nl gelanceerd.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming down


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024