StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:24-09-2019
Bijgewerkt op:24-09-2019 09:34

Open dag Dierenhulpverlening en DGC de Lines

Bron: Elmar Hilkmann PR Dierenhulpverlening Woerden eo
  

Een kijkje nemen bij de dierenarts of in de dierenambulance, asieldieren ontmoeten of zelf aan de slag gaan met gezonde dierensnacks maken: het kan tijdens de Open Dag! In het kader van Werelddierendag 2019 openen Dierenasiel Reijerscop en Diergezondheidscentrum De Limes op zaterdag 5 oktober namelijk hun deuren voor álle dierenliefhebbers. Iedereen is dan tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom.

Programma
Maar wat te verwachten? Tijdens de Open Dag worden tal van gezellige en leerzame activiteiten georganiseerd voor jong én oud. Altijd al nieuwsgierig geweest naar de dieren in het dierenasiel? Dan mag je deze dag zeker niet missen. Onze katten, honden, konijnen en vogels staan namelijk in opperste paraatheid om jou te ontmoeten. Ook kun je de dierenarts op de voet volgen richting de operatiekamer om het fijne te weten te komen over echo’s en röntgenfoto’s bij dieren. Toch liever zelf aan de slag? Ook hiervoor ben je op de open dag aan het juiste adres: samen met onze vrijwilligers kun je je eigen speeltjes en snacks maken voor jouw huisdier. 

Een open dag is natuurlijk niet compleet zonder een paar bijzondere gasten: daarom kan men dit jaar een kattentrim demonstratie bijwonen, een ballonnenclown die dierenfiguren maakt en staan onze vrijwilligers voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je in geuren en kleuren te vertellen over het werk wat zij doen. Mocht dit niet interessant genoeg zijn voor de kleintjes onder ons, dan kunnen zij altijd nog meedoen met een leerzame speurtocht door het asiel, geschminkt worden door een van onze grimeurs of hun laatste energie wegspringen in het springkussen. Kortom, genoeg redenen om op 5 oktober een bezoek te brengen aan de Open Dag in Harmelen. Zien we jou daar?

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over de Open Dag is te vinden op de website: http://dierenhulpverleningwoerden.nl/ of neem contact op via PR@dierenhulpverleningwoerden.nl.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024