StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:05-01-2018
Bijgewerkt op:05-01-2018 20:04

Getuigen gezocht straatroof Adriaan Duyckpad

Bron: Politie Woerden
  

Op donderdag 4 januari vond tussen 21.25 en 21.45 uur een straatroof plaats op het Adriaan Duyckpad nabij station Woerden. Het slachtoffer (21) uit Woerden werd door twee jongens van achteren aangevallen met pepperspray-achtige vloeistof en vervolgens beroofd van haar handtas.

Na aankomst, verliet het slachtoffer station Woerden over het fietspad van het Adriaan Duyckpad. De twee jongens liepen vanaf het station eerst voor haar uit. Zij verdwenen korte tijd uit het zicht om haar vervolgens van achteren, met een pepperspray-achtige vloeistof, in het gezicht te spuiten en te beroven van haar groene handtas. De daders herkende zij als de twee jongens die eerst voor haar liepen.

Signalement
De twee verdachten zijn blanke jongens tussen de 14 en de 16 jaar oud en rond 1.70 lang. De ene jongen heeft blond haar en een tenger postuur. Hij droeg die avond een lange zwarte jas, een parka model met capuchon voorzien van een bontkraag. Daaronder een strak model spijkerbroek. De andere jongen had een stevig postuur en was gekleed in een lange, parka model jas, met zwarte handschoenen en een donkere pet. Daaronder droeg bij een zwarte broek, mogelijk van joggingstof.

Heeft u iets gezien?
De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben over deze straatroof. Bevond u zich die dag op genoemd tijdstip nabij station Woerden en zag u het slachtoffer of de daders wellicht op de route tussen het station en het Adriaan Duyckpad? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Neem contact op met de politie in Woerden via tel. 0900-8844 of ons online tipformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via M.-online.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
JazzTime


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024