StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:11-01-2019
Bijgewerkt op:11-01-2019 14:01

Bayern München winnaar Champions League

Bron: Kees Bouman
  

Zondag 6 januari was het dan eindelijk zover. Na een spannende najaarscompetitie was het tijd voor de finale wedstrijden van de Champions League op het sportpark Hofland.

Dit jaar voor het eerst sinds de oprichting in 2008 een gezamenlijk georganiseerde Champions League competitie door de beide Montfoortse voetbal verenigingen v.v. MSV’19 en v.v. Montfoort.  

Door de samenvoeging van de leden van beide vereniging was het mogelijk om in September te starten met 7 Champions Leagues teams. Na 12 speelronde hadden alle teams elkaar 2x ontmoet en eindigde Bayern München met 1 punt voorsprong op Borussia Dortmund op de 
1e plek in de competitie. Bayern  verscheen dan ook als licht favoriet aan de start van de finale wedstrijd. Dat liet Bayern dan ook gelijk zien en domineerde de wedstrijd vanaf de 1e minuut. Binnen enkele minuten nam het team uit Beieren een alles beslissende voorsprong, welke gedurende de wedstrijd verder werd uitgebouwd naar een toch wel grote overwinning (11-5) en wist daarmee de cup met de grote oren te veroveren.

De strijd om de 3e en 4e plek werd uitgevochten door respectievelijk Barcelona en Juventus. Dit werd een zeer boeiende wedstrijd, waarbij het publiek de grote winnaar was. Lang ging de strijd gelijk op, maar enkele minuten voor het einde van de wedstrijd, wist Barcelona dan eindelijk de beslissende en wel verdiende overwinning veilig te stellen. Met een eindstand van 7-4 was het brons dit jaar voor Barcelona.      

Voor positie 5 t/m 7 werd er een onderling mini toernooitje gespeeld tussen de teams Chelsea, Liverpool en Inter Milan. Chelsea welke als grote favoriet aan de eindstrijd begon, maakte zijn favoriete rol meer dan waar. Door een 3-0 overwinning op Liverpool en een benauwde 
1-0 overwinning op Inter Milan, legde dit team beslag op de eervolle 5e plek. Door een overwinning van Liverpool op Inter Milan, wiste de Reds de 6e plek te bemachtigen en moesten de mannen uit Milaan dit keer genoegen nemen met de 7e plek. 

Top gedaan CL-ers en op naar de voorjaarscompetitie.  

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024