StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
  Uitzending gemist
  Contact
  20 jaar RSM
  Online media
  Programma's
  Fotoboek
  Persberichten
  Links
  Vacatures
  Luister onderzoek
  Donateur worden
  Adverteren
  Storingen en werkzaamheden
  Eigen nieuws of tip opsturen
Radiobingo
Regionieuws
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Tussen 12 en 2 met Kees en Dre

Elke zaterdag tussen 12 en 14 uur.

Een programma voor Montfoorters, door Montfoorters.
Presentatie Kees van Hattum en Andre Brugmans.

  


The Music Shuffle

Een zo breed mogelijk gevarieerd muziekprogramma waarin eigenlijk alles aan bod komt, van Hardrock tot Disco en van de Blues tot aan Reggae en zelfs Nederlandstalig kan aan bod komen Elke woensdag tussen 18:00 en 20:00 bij Radio Stad Montfoort Presentatie Rob den Hartog en Kees van Hattem.

  


Puur Hollands

“Puur Hollands”
Dat is de titel van het nieuwe programma,welke Dennis Boele wekelijks presenteert op donderdagavond van zes tot acht uur.
Dus tijd om hem weer even aan u voor te stellen. Velen zullen hem kennen van het grote aantal zaken die hij voor Radio Stad Montfoort doet, maar even de geschiedenis induiken kan geen kwaad.
Dennis, nu 32 jaar, is al jaren betrokken bij ons lokale radiostation in vele hoedanigheden. Zo is hij ooit begonnen aan de telefoon bij het programma Postbus 190 van Edwin Tollenaar. Hij schreef daar alle aangevraagde verzoeknummers op en heeft dat zeker 8 tot 9 jaar gedaan. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor het spelletje genaamd “plaatsnamenspel”. Een soort woordspel waarbij alle door elkaar gegooide letters tot een plaatsnaam moeten leiden. Tot op de dag van vandaag is hij de vervanger van Edwin, als deze onverhoopt afwezig is.

Ook is hij tevens assistent bij het tweewekelijkse programma van Edwin Tollenaar “Radiobingo”. Het draaien van de bingomolen en het noemen van de getallen is hier zijn taak. Maar ook niet te vergeten “het carnavalsspektakel” waarvan hij de mede- organisator is. Hij doet hier samen met Carlos Vergeer het voorbereidende werk en presenteert samen met hem al 11 jaar, in aanloop naar het carnaval, het programma “Cas en Boellé”. Dit programma komt dan in plaats van de Zondagmorgenkoorts van Ad Vergeer.
Naast zijn tijd bij de radio, heeft hij ook nog tal van andere hobby’s. zo is hij (en dat spreekt een beetje voor zich) ook lid van Les Boutonniers. Hij vertelde wel dat hij het dit jaar een beetje rustig aan moest doen vanwege zijn drukke werkzaamheden. Want naast deze hobby heeft hij er nog één en dat is schilderen. Hiervan heeft hij meteen zijn werk gemaakt en hij heeft thans een eigen schildersbedrijf.

Daarnaast is hij een fanatiek Ajax supporter en gaat met zijn seizoenkaart naar alle wedstrijden van zijn cluppie. Ook heeft hij bij zijn ouders Wil en Jan een prachtige vijver met Koi karpers. Als hij nog tijd over heeft gaat hij graag met zijn hond, een Bordeaux dog wandelen in het mooie Montfoort. En zijn trouwe viervoeter krijgt ook een gehoorzaamheidstraining.

Terug naar zijn nieuwe programma “Puur Hollands”. Hierin draait Dennis allemaal Nederlandstalige muziek, zowel van onbekende artiesten als de hedendaagse toppers als Frans Bauer en Marco den Hollander. Luisteraars kunnen bellen voor een verzoekplaatje, waaraan Dennis graag voldoet. En gezien zijn passie voor voetballen, houdt hij ook meteen maar een soort voetbalkwisje. Hij speelt één ronde van 18.30 u. tot 19.30 u. met vooral actuele vragen uit het voetbalwereldje. Een voorbeeldvraag is: Wie is de huidige trainer van het Nederlands elftal? Als u het antwoord weet, ontvangt u 4 bingomuntjes om weer mee te kunnen spelen met de Radiobingo.
Al met al dus voldoende redenen om op donderdagavond uw radio af te stemmen op RSM, 106.8 in de ether en 102.9 op de kabel, want het is dan genieten van Puur Hollands.
 

  


The Beat Goes On

Door Cees Schrofer

  


IndoMood

Door Cees Schrofer

  


Oranje Top 30

De Oranje top 30, de grootste Nederlandstalige hits op een rij, samengesteld aan de hand van gegevens van het bedrijf GfK Retail and Technology Benelux. Daarbij wordt gebruik gemaakt van actuele verkoopcijfers, downloads en streams van het Nederlandstalige lied. De ‘Oranje Top 30’ is de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden. voor de aktuele lijst kijk op http://www.oranjetop30.nl/

  


Stadspraet

Het programma "Stadspraet" is een informatief programma, dat allerhande-informatie verstrekt over nieuws en activiteiten "voor Montfoort en door Montfoort". De hoofdbestanddelen van het programma worden gevormd door;

· Het uitgebreide weerbericht
· De Evenementenkalender
· Thuis voor de buis
· Vermiste/Gevonden huisdieren

Naast deze vaste items wordt in de zomertijd ook aandacht besteed aan de belangrijkste buitenlandse vakantiegebieden, in de wintertijd wordt gekeken naar de populaire skigebieden en bij slecht weer is er de Afgelastingenlijn voor de voetballiefhebbers. Bij de muziekkeuze is rekening gehouden met "De Uitslapers".
Het programma wordt gepresenteerd Rien Overkamp.

  


Postbus 190

Postbus 190
Postbus 190 is een Nederlandstalig verzoekplatenprogramma wat u hoort op Zaterdag tussen 18:00 en 20:00 uur. Dit programma bestaat al van af het begin van Radio Stad Montfoort, en werd toen op zondagmiddag gepresenteerd door Rob den Ouden. Dit programma werd later overgenomen door Edwin Tollenaar die toen ook al Nederlandstalige programma's maakte bij RSM. Het programma verhuisde naar de Zaterdagavond waar het nu nog steeds te horen is. In het programma worden dus alle Nederlandstalige verzoekjes gedraaid en wordt er ook twee keer het plaatsnamenspel gespeeld. Hierbij zijn dan ook iedere week leuke prijzen te winnen. Verder wordt ook het bloemetje van de week bij iemand bezorgd die dit een keer heeft verdiend.
Dit Bloementje wordt iedere week beschikbaar gesteld door Voorhout Bloemsierkunst en decoratie uit Montfoort. Het Programma wordt gepresenteerd door Edwin Tollenaar en de redactie wordt verzorgd door Andre Verkerk, Thea Verkerk, Bart Vlooswijk en Anouk van Kleinwee.

Edwin Tollenaar tijdens de jaarlijkse RSM BBQ

  


Feest mee met cas en boellee

Het Carnavals programma, Feest mee met Cas en Boellee.
Als het bijna Carnaval wordt, dan wordt dit programma 5 weken lang uitgezonden in plaats van Zondagmorgen vitamine

  


Zondagmorgen vitamine

Een gezellig ochtendprogramma tussen 10.00 en 12.00 uur.
Met Elwin Langenbach en Bets de Vroege.

Met verzoekplaatjes en de favoriete muzieknummers van de jarige wat word verzorgd door Bets.
Tevens het welbekende straatnamenspel, met als prijs: onderzetters en de welbekende placemat. En 1× per maand de koffie/thee mok.

Ook het voetbalnieuws met Hans Kolfschoten rond de klok van 10.30 uur.

Dus de ideale tijd om de zondagmorgen te starten.

 

  


Pagina 1 2 3  Volgende
Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Unlimited House Party


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024