StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:13-07-2023
Bijgewerkt op:13-07-2023 18:42

Accommodatie polsstokverspringen in Kockengen opnieuw decor voor recordafstanden

Bron: Polsstokbond Holland
  

Woensdagavond 12 juli was Kockengen wederom het centrum van de polsstokverspringwereld. De beste springers van het district Holland kwamen hier bijeen om te springen. Met een gunstig windje in de rug lieten ze opnieuw zien dat er buitengewoon ver gesprongen kan worden op de nieuwste locatie van dit district.

De gecombineerde afstanden van de kampioenen op deze avond zetten een nieuw record voor dit seizoen neer. Dit resultaat zorgt ervoor dat deze wedstrijd nu op de zesde plaats in de ranglijst aller tijden staat.

Senioren en Dames
De Senioren en Dames benaderden het schansrecord, waarbij Erwin Timmerarends uit Bodegraven een sprong van 21.57 meter noteerde. Bij de Dames deed Suzanne Mulder uit Vlist het uitstekend met een afstand van 16,46 meter, waarmee ze haar twee jaar oude persoonlijke record met bijna een meter verbeterde.

Junioren en jongens
Bij de junioren registreerde Mark van der Horst uit Schoonhoven zijn beste sprong van het jaar met een afstand van 19,95 meter. Bij de Jongens bleek de onderlinge competitie tussen Ferran Houdijk en Harmen Bogaard, beiden uit Polsbroek, opzwepend te werken. Hoewel ze dit keer het schansrecord niet verbraken, kwam de 17,90 meter van Houdijk al aardig in de buurt.

Meisjes
Gemma van Oosterom uit Woerdense Verlaat was bij de Meisjes de sterkste met een indrukwekkende afstand van 14,91 meter. Dit was de tweede in een serie van vier wedstrijden in Kockengen.

Op 16 augustus vindt de volgende wedstrijd plaats, waarna op 19 augustus de belangrijke titelstrijd om het Hollands Kampioenschap volgt. Liefhebbers van deze zomerse, cultuursport zijn van harte welkom om deze evenementen op het hoogste niveau bij te wonen.

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
The Unlimited Music World


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024