StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:03-06-2021
Bijgewerkt op:03-06-2021 21:05

Werkzaamheden kruispunt Doeldijk, Lindeboomsweg,Cattenbroekerdijk en IJsselveld

Bron: gemeente Montfoort
    

Van maandag 14 juni t/m vrijdag 25 juni voert aannemingsbedrijf Van Gelder in opdracht van de gemeente Montfoort wegwerkzaamheden uit aan het kruispunt Doeldijk, Lindeboomsweg, Cattenbroekerdijk en IJsselveld. Het aantal fietsers op de Doeldijk is de afgelopen jaren flink toegenomen. Om de veiligheid van fietsers tussen Montfoort en Woerden te verbeteren heeft de gemeente Montfoort een plan gemaakt om de verkeersveiligheid op het Kruispunt te verbeteren. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Doeldijk, Lindeboomsweg, Cattenbroekerdijk en IJsselveld. Woningen en bedrijven zijn via omleidingsroutes bereikbaar.

Werkzaamheden

Ten behoeve van het verbeteren van de fietsveiligheid wordt het kruispunt van de Doeldijk, Lindeboomsweg, Cattenbroekerdijk en IJsselveld aangepast. De werkzaamheden bestaan met name uit het frezen van de weg en het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt. Het kruispunt blijft een verhoogd plateau en de voorrangssituatie wordt aangepast door de fietsstraat door te trekken over de kruising. Er worden stopstrepen aangebracht op de IJsselveld en Lindeboomsweg. Daarnaast wordt op de Lindeboomsweg een extra drempel in de wegversmalling, tussen huisnummer 1 en 2, toegevoegd.

Wegafsluiting

Van maandag 14 juni t/m vrijdag 25 juni is er geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk op het kruispunt. De weg is geheel afgesloten. Fietsers kunnen met de fiets aan de hand de kruising van de Doeldijk richting de Cattenbroekerdijk oversteken. Doorgaand fietsverkeer van IJsselveld naar Lindeboomsweg is niet mogelijk. Het gemotoriseerd verkeer wordt met borden omgeleid. Ook worden er tijdens de frees- en asfalteerwerkzaamheden, tussen 7:00 uur en 18:00 verkeersregelaars ingezet. Bij calamiteiten krijgen nood-en hulpdiensten altijd een snelle doorgang. 

Verkeersomleidingen

Woningen en bedrijven zijn via omleidingsroutes bereikbaar. Het verkeer naar IJsselveld en de Cattenbroekerdijk wordt omgeleid via de N204 en Linschoten. Het verkeer met bestemming Hofdijk, Doeldijk en Lindeboomsweg wordt omgeleid via de N228 en de Slotlaan.

Overlast

Wij zullen er alles aan doen om de weg zo kort mogelijk af te sluiten en de overlast zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd kunnen we niet uitsluiten dat u enige hinder van de werkzaamheden zult ondervinden. Wij vragen uw begrip daarvoor. 

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien. Hierdoor kunnen de werkzaamheden langer duren, of moet het werk worden uitgesteld naar een later moment. Als de planning onverhoopt verschuift, volgt daarover een bericht.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Montfoort via info@montfoort.nl of 0348 476400.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021