StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:24-03-2021
Bijgewerkt op:24-03-2021 21:19

Denkt u met ons mee over de toekomstige leefomgeving van onze gemeente?

Bron: gemeente Montfoort
    

Denkt u met ons mee over de toekomstige leefomgeving van onze gemeente?

Er zijn veel functies die ruimte vragen binnen onze gemeente. Denk daarbij aan landbouw, infrastructuur, voorzieningen en woningbouw. En de ruimte is beperkt. Dus we moeten hierin keuzes maken. Wat vinden we belangrijk voor de toekomst van de leefomgeving in Montfoort, Linschoten en het buitengebied? Dat leggen we vast in de Omgevingsvisie.

In 2019 zijn we gestart met het traject om te komen tot een Omgevingsvisie. De basis staat nu in de vorm van de Atlas van onze gemeente. Hierin hebben we het bestaande beleid dat relevant is voor de fysieke leefomgeving samengevat. Ook hebben we hierin de kansen en zorgen per onderwerp meegenomen. Tot slot beschrijven we de huidige identiteit van de gemeente om als basis te dienen voor de afwegingen in de visie. In deze Atlas hebben we de inbreng van buurgemeenten, waterschap, provincie, inwoners en ondernemers zo goed mogelijk verwerkt. We zijn dankbaar voor de input die we hiervoor vanuit de samenleving, via de ansichtkaarten en ingevulde enquêtes, hebben gehad.

Waar staan we nu?
De volgende stap is het opstellen van de concept Omgevingsvisie. Daar staan we nu. Met als voornaamste vraag: wat vinden we belangrijk voor de toekomst van de leefomgeving in Montfoort en Linschoten. We hechten belang aan uw mening. U woont, werkt en brengt uw vrije tijd door in onze gemeente. Daarom vragen we u om ook in deze fase met ons mee te denken, over hoe we in de toekomst met onze ruimte om willen gaan. In Montfoort. In Linschoten. In het buitengebied. Uw input nemen we mee bij het maken van ruimtelijke keuzes. 

Denkt u met ons mee?
Vandaag start de Week van de Omgevingsvisie. U kunt op verschillende manieren met ons meedenken over de toekomstige leefomgeving van Montfoort en Linschoten: via een vragenlijst (online of op papier) en drie online inloopavonden. Wilt u direct naar de online vragenlijst? Ga dan naar: https://nl.surveymonkey.com/r/759L39Q.

Online inloopavonden 29-30-31 maart
We organiseren drie online inloopavonden voor inwoners en ondernemers. We leggen kort uit wat de Omgevingsvisie is. Vervolgens gaan we middels een aantal stellingen met elkaar in gesprek over een bepaald gebied binnen onze gemeente. De inloopavonden vinden plaats op 29 maart (voor het buitengebied: alle gebieden buiten de kernen), 30 maart (voor Montfoort), 31 maart (voor Linschoten). De avonden starten om 19.30 uur en duren tot uiterlijk 21.00 uur. Wilt u zich direct inschrijven voor een inloopavond? Ga dan naar: https://nl.surveymonkey.com/r/WVL9SXT.

Op www.montfoort.nl/omgevingsvisie vindt u alle informatie bij elkaar. Denkt u met ons mee over de toekomstige leefomgeving van Montfoort en Linschoten? Vul dan de vragenlijst in en/of meld u aan voor een inloopavond!

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021