StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:19-08-2019
Bijgewerkt op:19-08-2019 20:47

Soms loont het "bij twijfel niet doen" juist wel!

Bron: Truus de Jong
  

Soms gaat de wijze spreuk: “Bij twijfel niet doen”, beslist op maar àls Ton en ik ’s morgens nog mochten twijfelen… ’s middags durfde Ton het aan om in het volste vertrouwen dat het weer een heerlijke middag zou gaan worden voor onze leden van de Scootmobielclub. Dus reed onze voltallige club via de IJsselkade en IJsselveld alsook over Mastwijk, waar we afsloegen naar Achthoven West. Aangekomen bij “Polderzicht”, de immens grote en schitterende tuin van Joke en Aad van den Berg waar we ook dit jaar weer bijzonder warm verwelkomd werden. Eerst kregen we een uitgebreide rondleiding door hun boomgaard, kruiden- rozen en moestuin van Aad. Vèle vragen werden gesteld door onze leden en zoals vaak bij mensen met een passie, kwam ook Aad niet uitverteld over hun mooie tuinen. En wat is er dan mooier als je partner dan ook jouw passie deelt! Tijdens de koffie met heerlijke stroopwafels toonde Joke ook haar warme belangstelling door een rondje langs onze (nieuwe) leden te gaan. Aan haar al bekende leden van vorige jaren vroeg ze hoe het nu met ze ging, ook aan nieuwe leden stelde ze zich voor en vroeg volop naar hun leventje en interesses. Kortom, Joke had voor iedereen weer een persoonlijk hartelijk woordje! Inmiddels werd er een lekker koud appelsapje ingeschonken, uiteraard van eigen fruit uit hun boomgaard. Er werd ook door Joke nog een flinke schaal met de lekkerste nectarines, uit eigen tuin, schoongemaakt en hapklaar aan ons gepresenteerd. Joke en Aad hadden nog meer verrassingen voor ons in petto, want terwijl Aad met Ton de Klaver in de golfkar de boomgaard ingingen om appels te plukken, werd door Joke aan ieder van onze club een pot eigengemaakte jam uitgereikt, vele verschillende soorten en uit ervaring van eerdere jaren weten we dat Joke als geen ander weet welke combi’s van fruit het lekkerst zijn.

Na uiteraard een bijzonder hartelijk dank voor hun gastvrijheid, die we ook dit jaar weer mochten  ervaren, kregen we bij ons vertrek van Aad ook allemaal nog eens de vers geplukte appels mee naar huis.

Joke en Aad, al vèle jaren tonen jullie belangeloos jullie grote hart voor onze Scootmobielclub, dus ook nu weer namens onze leden en begeleiders hèèèèl hartelijk dank voor jullie grote gastvrijheid!!

Foto’s: Ton de Klaver en Ton de Ton de Jong 

 
 
 
   
   
   
   
   

  

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024