StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:29-05-2018
Bijgewerkt op:29-05-2018 09:58

Benschop en DOSC houden elkaar in evenwicht

Bron: Leo Oudshoorn
    

De laatste competitie wedstrijd van seizoen 2017-2018 was er geen een om in te lijsten. Er stond voor beide ploegen niets meer op het spel en de enorme hitte zorgde ervoor, dat het tempo naar een erg laag peil daalde.

Benschop was in de eerste helft wel de wat betere ploeg met de mooiste kansen, maar wist die niet te benutten. Patrick Maton snelde door de DOSC achterhoede, maar schoot vrij voor de prima keepende Jeffrey van Lunteren naast. Na een kwartier was er de eerste kans voor DOSC, maar Kevin Sprong knalde de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Nadat een afstandsschot van Martijn de With door de DOSC keeper onschadelijk was gemaakt was het in de 42e min toch raak voor Benschop. Martijn de With wist de bal bij Thomas Banfi te krijgen, die fraai met het hoofd de 1-0 op het bord zette. De vreugde was van korte duur want op slag van rust wist de slimme Rodney van Klooster met een mooie boogbal Mitchell van Oort te verrassen. 1-1.

Direct na de rust leek Benschop de wedstrijd naar zich toe te trekken. De laatste man van DOSC schoof de bal zo in de voeten van David Verweij en daar wist David wel raad mee. Met een doffe knal liet hij van Lunteren kansloos. Ook nu weer genoten de Benschoppers maar even van de voorsprong want de eerste aanval richting het Benschop betekende “kassa” voor DOSC. Kevin Spronk was de doelpuntenmaker. Beide ploegen geloofden het daarna wel. Over en weer kwamen er nog wel wat kansjes, maar de vizieren stonden niet op scherp. De stoppende Jeroen Lamboo leek met een mooi doelpunt afscheid te gaan nemen van Benschop, maar helaas voor hem was de lat spelbreker. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Beudeker was iedereen blij, dat het mooie seizoen voorbij was. Wederom was het feest in Benschop want  Onder 19 was kampioen geworden van de 2e klas en de platte kar kon weer van stal gehaald worden. 

 

Opstelling Benschop:

Mitchell van Oort, Coen vd Snoek, Jurgen Ruitenbeek, Remco van Wijngaarden, Niels Beeres, Jeroen Lamboo,(89e min Stef Elings), Patrick Maton, Jeroen Roodenburg, (66e min Jeroen Lieverse),, Thomas Banfi,(58e min Kwamw Ballo), David Verweij en Martijn de With.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Stadspraet


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024