StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:29-05-2018
Bijgewerkt op:29-05-2018 09:56

Soeverein Montfoort boekt nuttige overwinning op LRC

Bron: Dick ten Hoonte
    

Voor beide teams stond er niets meer op het spel. Of misschien toch wel. Want na een magere periode met 3  verliespartijen en matig voetbal kon de ploeg van Aart Jan van Boksel een   overwinning wel gebruiken, vooral met het oog op de aanstaande nacompetitie. Van Boksel liet het coachen afgelopen zaterdag over aan zijn assistent Lodewijk Drost en koos er voor de ontmoeting tussen NSC Nijkerk en de 1e tegenstander van het toetje, HZVV uit Hoogeveen, te analyseren.

Uit voorzorg bleven Miquel Ballo , Mike van Oostrom en Chris Resida buiten de selectie .

Vanaf de 1e minuut was het Montfoort, dat het spel dicteerde. De eerste grote kans was na 11 minuten spelen voor Eddy Vorm, die zijn inzet uit een hoekschop van Nicolai Verbiest op de kruising uiteen zag spatten. Even later werd een doelpunt van Mark van Baal wegens buitenspel afgekeurd. Na een klein half uur spelen was het dan toch raak en het was diezelfde van Baal die nu wel legitiem doel trof. Nog geen 2 minuten later was het opnieuw , raak met als doelpuntenmaker Joey van Ede.

Daarna kakte het nivo, mede door de tropische omstandigheden, ietwat in, zonder dat Montfoort ook maar één moment in gevaar kwam.

De 2e helft was van een beduidend minder nivo. Tegen beter weten in probeerde de thuisploeg nog wel enige druk te zetten, maar de ploeg, waarbij de nodige spelers toegevoegd waren aan het 2e team in verband met behoud van een plek in de reserve Hoofdklasse, slaagde daar nauwelijks in.

Een kwartier voor tijd was het opnieuw Joey van Ede , die uiteindelijk de wedstrijd definitief op slot gooide.

Met dit resultaat lijkt de ploeg van Aart Jan van Boksel op tijd over de toch wel langdurige dip heen. Daarbij komt ook nog dat zijn ploeg, op de langdurig geblesseerde Dion Gerritse na, op volle oorlogssterkte kan aantreden tegen het Hoogeveense HZVV, dat in de hoofdklasse B is geëindigd op een 13e plaats ondanks een 1-3 overwinning op het reeds gedegradeerde NSC Nijkerk.

Aankomende zaterdag reist Montfoort rond de klok van kwart over 10 af met een grote touringcar richting de provincie Drenthe. Hoewel de weg naar promotie een lange is hebben de kritische supporters na de overwinning van afgelopen zaterdag weer een beter gevoel gekregen dan de weken daarvoor en zullen zij hun ploeg voor meer dan 100% steunen.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Stadspraet


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024