StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:03-04-2018
Bijgewerkt op:03-04-2018 11:46

DUNO stevent af op kampioenschap na overwinning op strijdend Montfoort

Bron: Dick ten Hoonte
  

Wilde Montfoort nog een rol van betekenis spelen als het gaat om het kampioenschap klasse Zuid 1C, dan zou er gewonnen moeten worden van DUNO Doorwerth, de ploeg, die de ranglijst aanvoert met 2 wedstrijden achterstand op de concurrentie.

In de heenwedstrijd wist Montfoort verrassend beslag te leggen op de 1e periodetitel . Met veel strijd slaagde men er in de ploeg van trainer Lodewijk de Kruif één van de weinige nederlagen toe te brengen met het verrassende resultaat als gevolg.

Toen stond er bij Montfoort een heel ander elftal. Afgelopen zaterdag werd trainer Aart Jan van Boksel toch weer geconfronteerd met een volle ziekenboeg en moest hij opnieuw een beroep doen op Andy van Vliet. Verder ontbrak Nicolai Verbiest, Jasper Atteveld, Dion Gerritsen, Miquel Ballo, Jurdany Koster en Mike van Oostrom en kostte het heel wat hoofdbrekens om de juiste tactiek toe te passen.

Aan de zijde van DUNO was men gewaarschuwd en startte men zeer behoudend. Hierdoor ontstond er in de 1e helft een gelijkopgaande wedstrijd met diverse kansen aan beide zijden, die mede door goed keeperswerk verijdeld werden. De beste kans om de score te openen was toch voor de gasten uit Doorwerth. Vrij voor doelman Vianen miste het schot de nodige kracht en gingen beide ploegen de rust in met een 0-0 stand.

In de 2e helft trok DUNO het spel iets meer naar zich toe, maar toch viel de openingstreffer in de 57e minuut vrij onverwacht. Het was uiteindelijk Anass Aamri, die zijn ploeg op voorsprong zette.

10 Minuten later was het echter Joey van Ede, die, na een prima combinatie, met een ziedend schot doelman Ter Mate kansloos liet en daardoor beide ploegen weer op gelijke hoogte bracht.

In de slotfase zette DUNO opnieuw aan en het was uiteindelijk Jochem Jansen, die zijn ploeg weer op voorsprong zette. Montfoort zette nog wel aan en kreeg ook enkele mogelijkheden, maar uiteindelijk was het Ted Heijckmann, die op aangeven van Civard Sprockel de eindstand bepaalde op 1-3 .

Ook DTS moest de punten aan de tegenstander laten, waardoor DUNO in een zetel op het kampioenschap lijkt af te stevenen. Voor Montfoort is het noodzaak, dat de ziekenboeg weer leeg raakt. Met nog 8 wedstrijden te spelen is het voor scheidend trainer Aart jan van Boksel te hopen, dat zijn ploeg de komende tijd de rug zal rechten. Na de nederlaag is het kampioenschap weliswaar geheel uit beeld verdwenen, maar moeten alle pijlen gericht worden op de nacompetitie. Dan zal de selectie echter wel weer nagenoeg volledig moeten zijn.

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024