StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:21-01-2024
Bijgewerkt op:21-01-2024 19:37

Mijlpaal: sleutels Kindcentrum Montfoort overgedragen

Bron: Gemeente Montfoort
  

Afgelopen donderdag was het zover. Toen droeg gemeente Montfoort de sleutels van het nieuwe Kindcentrum Montfoort officieel over aan de vier toekomstige gebruikers: basisscholen Graaf Jan, De Hobbitstee en De Howiblo en kinderopvang KMN Kind & Co.

De komende weken staan in het teken van de verhuizing. Ondertussen werkt de gemeente aan de afronding van het schoolplein en de openbare ruimte.

“Ik ben zo blij als een kind”, vertelt Eric van der Wal, directeur Graaf Jan. “Terugkijkend waren het intensieve jaren met de nodige uitdaging. Maar wat is het mooi geworden. Iedere school heeft echt een eigen plek gekregen en tegelijkertijd vormen we samen één geheel. We kunnen niet wachten om straks te verhuizen.”

Verhuizen
Nu de scholen en opvang de sleutels hebben, kunnen ze van start met de inrichting en de verhuizing gaan voorbereiden. Die zal in de week voor de voorjaarsvakantie zijn, waarna er een feestelijke opening is gepland voor begin maart.

Schoolplein en openbare ruimte
De komende weken wordt de ruimte rondom het gebouw verder ingericht. Het grote schoolplein krijgt een natuurlijke inrichting met veel afwisseling in speelaanbod. De Parklaan wordt ingericht als fietsstraat, waardoor er meer ruimte komt voor fietsers.

Duurzaam en toekomstbestendig
Het nieuwe Kindcentrum Montfoort is vriendelijk en speels ontworpen, met flexibiliteit in huidig gebruik en naar de toekomst toe. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk en een plek waar kinderen kunnen groeien en bloeien.

Wethouder Kees van Dalen: “De weg hiernaartoe heeft van alle partijen inspanning gevraagd. Toen de eerste palen de grond in gingen, voelde dat als een overwinning. Nu de scholen en opvang de sleutels in handen hebben, is dat een echte kers op de taart. Op naar de opening!”

 

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024