StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:17-01-2024
Bijgewerkt op:17-01-2024 08:57

Nationaal Militair Museum verkozen tot Leukste uitje van Utrecht 2024

Bron: Carla Marcus, Sr. Marketing & Communicatie
  

Het Nationaal Militair Museum (NMM) is in de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste Uitje van Nederland’ verkozen tot ‘Leukste uitje van Utrecht 2024’. De prijs werd vandaag door vertegenwoordigers van het NMM in ontvangst genomen. Het is voor de achtste keer dat het NMM Goud in de wacht sleept.

De zilveren award ging naar Waterlijn Rondvaarten Amersfoort en de bronzen award naar Kasteel de Haar. Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. De uitjes werden door ANWB-leden beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, sfeer en prijs-kwaliteitverhouding.

Het Nationaal Militair Museum scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen de hoogste cijfers en is daarmee winnaar van 2024. In het juryrapport staat o.a. genoemd: “de verschillende activiteiten voor jong en oud zijn super”, “altijd een gezellig uitje”, “bij binnenkomst voel je je gelijk thuis, behulpzame vrijwilligers die je graag te woord staan en de vragen willen beantwoorden”. Het NMM ontving eerder al zeven keer goud en één keer zilver. Het Marinemuseum dat net als het NMM deel uitmaakt van de Koninklijke Defensiemusea ontving een zilveren award in de Provincie Noord-Holland.

Nationaal Militair Museum
Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast  themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024