StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-12-2023
Bijgewerkt op:19-12-2023 09:09

Muzikaal gouden bruidspaar

Bron: Nettie Kuijer, redactie Radio Stad Montfoort
  

Maandag 18 december bracht burgemeester van Hartskamp een mooi boeket bij Bets en Ben Van Dijk – Spanenburg. Daags tevoren waren ze 50 jaar getrouwd en dat was een bloemetje waard.

Op een boerenbal van de KPJ leerden Bets en Ben elkaar kennen. Ze vielen gelijk voor elkaar en het bleek dat ze veel hobby’s deelden. De muzikaliteit is een van de dingen die het stel deelt. Bij Carolus was Bets een drummertje en speelde bugel. Ben zingt bij Sterk Spul in Linschoten.

In haar jonge jaren had Bets al veel belangstelling voor de trekzakjes die haar vader bespeelde. Maar  daar mocht ze nooit aankomen. Toen ze een harmonicadag bezocht werd het vuur aangewakkerd. Ze kocht een Steirische harmonica en nam lessen. Dat resulteerde in de oprichting van hun band “Die Midland Steier,” voor gezellige muziek uit de Alpenlanden. www.diemidlandsteier.nl. De band speelt regelmatig op verzoek van o.a. Ons genoegen maar heeft ook optredens in binnen en buitenland, vooral in Oostenrijk waar ze al jaren hun vakanties doorbrengen.

Burgemeester van Hartskamp was erg geïnteresseerd in de aparte harmonica, en wist Bets over te halen om een prachtig muziekstuk te spelen.
Ben werkte bij IKU Eaton, MCI als fijnmechanisch werker. Bets werkte eerst in de horeca o.a. bij café Kroon. Later liet ze zich omscholen tot drogist.

Het paar heeft twee kinderen en vijf kleinkinderen en met het hele stel zijn ze onlangs naar Oostenrijk geweest om hun gouden jubileum in de bergen te vieren.

   

 

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024