StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:10-11-2023
Bijgewerkt op:10-11-2023 09:33

2000e bezoeker in stadsmuseum De Knoperij

Bron: Peter Versloot, Knoperij
    

Stadsmuseum De Knoperij ontving op 9 november haar 2000e bezoeker van het jaar. Deze donderdagmorgen bezocht een groep deelnemers plus begeleiders van Dagbesteding Het Boerenleven De Knoperij.

Ze hadden gelezen van de expositie ‘Herbergen en uitspanningen’. Dat leek hen wel wat. Wat ze niet wisten dat het stadsmuseum die donderdag haar 2000e bezoeker verwachtte. Niet eerder haalde het stadsmuseum zoveel bezoekers in 1 jaar.

Wie er nu precies als 2000e binnenkwam was niet helemaal duidelijk.  De deelnemers van Het Boerenleven kwamen als groep binnen. De Knoperij besloot daarom de hele groep als zodanig te beschouwen.  De groep werd ontvangen  met koffie, thee en ouderwets snoepgoed: o.a. echte pepernoten. Het was tenslotte november.

Tijdens de koffie kwamen er al prachtige verhalen (en liedjes) over vroeger los. En heel bijzonder, één van de deelnemers was Annie van Schaik, geboren in de uitspanning ‘De Posthoorn’! De expositietekst bij De Posthoorn werd door één van de groepsleden hardop voorgelezen. Annie groeide van trots en zei dat het heel herkenbaar was.

Na twee uur gezelligheid vertrok de groep weer. “Maar we komen graag nog eens terug”, zeiden ze. Bijvoorbeeld bij de volgende expositie. De expositie ‘Herbergen en uitspanningen’ is er nog tot media februari.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Stadspraet


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024