StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:12-06-2023
Bijgewerkt op:12-06-2023 09:50

Polsstokverspringen in Vlist, 10 juni

Bron: Polsstokbond Holland
  

De Rabobank Hollandse IJsselbokalen werden onder prachtige weersomstandigheden betwist, de junior Hidde van Dam uit Montfoort (foto) leverde de opmerkelijkste prestatie door het schansrecord te verbeteren tot 20.03 m.

Senioren
Bij de senioren sprong Vlistspringer Thomas van Midden, na twee frisse duiken, in zijn derde sprong 18.87 m. Haastrechter Ricardo Faaij 18.77m kwam erg dicht in de buurt maar uiteindelijk ging de man uit Benschop Reinier Overbeek er vandoor met de verste afstand 20.24m, wat hem ook de gele leiderstrui bij de senioren opleverde. Opmerkelijk dat er twee wedstrijdleiders op het podium stonden.

Dames
Tessa Kramer uit Amersfoort sprong op haar thuisschans een degelijke wedstrijd en won de tweede wedstrijd op rij met een afstand van 15.59m.Laura Maaijen (Haastrecht) met een beste seizoen prestatie van 15.31m werd tweede voor Jorienne Baas uit Oudewater 14.61m die niet alleen commentaar geeft maar ook het goede voorbeeld.

Junioren
Bij de junioren was de favoriet uit Schoonhoven Mark van de Horst van plan om de bokaal in Vlist te houden ging als tweede de finale in met 17.50m nam alle risico om de afstand van Hidde van Dam 20.03m te verbeteren maar kwam niet verder en werd nog net voorbij gesprongen door Harmen Timmerarends uit Montfoort die 17.96m sprong in de finaleronde.

Jongens
Bij de jongens een nieuw persoonlijk record van Arien Kastelein uit Zegveld15,71m, niet genoeg voor de winst. Ferran Houdijk (Polsbroek) liet zien dat hij een getalenteerde springer is met 17.21m. Als derde op het podium Jelle de Ruijter uit Oudewater die met 14.67m een prijs meepakte.

Meisjes
Nikita van Dijk uit Kamerik verraste bij de meisjes met 13.64m, slechts een cm onder haar beste prestatie ooit, voor de klassementsleidster Gemma van Oostrum (Woerdense Verlaat) 13.10m en Isabel Overbeek (Benschop) 13.07m.

Volgende wedstrijden woensdag in Polsbroek en zaterdag in Jaarsveld.

 

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024