StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:15-05-2023
Bijgewerkt op:15-05-2023 19:18

Kamers met aandacht gezocht voor jongeren

Bron: Gemeente Montfoort
  

Gemeente Montfoort en 'Kamers met Aandacht' gaan met elkaar samenwerken. Kamers met aandacht is een nieuwe woonoplossing voor jongeren van 18 tot 23 jaar die een zorgorganisatie of het huis verlaten maar nog niet helemaal zelfstandig kunnen wonen. Het gaat vooralsnog om een proef van twee jaar.

Kamers met Aandacht koppelt jongeren aan mensen die een kamer over hebben en deze willen verhuren aan een jongere. Bijna iedere woonruimte is geschikt. Zoals een zolderkamer bij een gezin, een kamer bij een alleenstaande of bij een ouder echtpaar. Maar ook een kamer in een studentenhuis. Voorwaarde is dat de kamer minimaal één jaar wordt verhuurd.

Wethouder AnneMarie van de Poll: "Het mooie hiervan is dat jongeren begeleiding krijgen van Kamers met Aandacht en dat de vaste begeleider betrokken blijft. De verhuurder geeft de persoonlijke aandacht. Door deze persoonlijke aandacht bouwen de jongere een eigen netwerk op om op terug te vallen. Totdat ze uiteindelijk helemaal op eigen benen kunnen staan.”

Zorgvuldige match  
De verhuurders en jongeren worden zorgvuldig gematcht. Verhuurders bepalen zelf hoeveel ‘aandacht’ zij bieden en op welke manier. De jongeren betalen de maandelijkse huur, hebben een dagbesteding en geen problematiek die het dagelijks functioneren in de weg staat.

Nieuwgierig geworden?
Heeft u een kamer vrij die u wilt verhuren? Neem dan contact op via info@kamersmetaandacht.nl of tel. 06-11134685. Meer informatie leest u op de website van Kamers met Aandacht.  

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024