StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:13-03-2023
Bijgewerkt op:13-03-2023 19:31

Afsluiting Cattenbroekerdijk van 20 maart t/m 21 april door vernieuwen wegdek

Bron: Gemeente Montfoort
  

Op 20 maart a.s. om 7:00 uur sluiten we de Cattenbroekerdijk in Linschoten ter hoogte van het Weidepad af tot de brug over de A12. De afsluiting geldt voor een periode van 5 weken voor al het verkeer.

Het wegdek op dit deel van de Cattenbroekerdijk is slecht en op sommige plekken is ook de fundering verzakt. Voor de veiligheid van de weggebruikers is het nodig om de fundering te verbeteren en een nieuwe laag asfalt aan te brengen. KWS voert het werk uit in opdracht van ons.

Werkzaamheden
We starten de werkzaamheden met het affrezen van de asfaltlaag op het hele traject vanaf het Weidepad tot de brug over de A12. Daarna gaan we de weg in delen herstellen en voorzien van een nieuwe laag asfalt. We maken gebruik van een duurzaam asfaltmengsel, dat zowel in gebruik als in beheer optimaal is. Het gaat even lang mee als normaal asfalt. Op de Cattenbroekerdijk verwerken we 476 ton van het duurzame type asfalt en besparen daarmee 16,25 ton aan CO2.

Omleiding door afsluiting
Autoverkeer vanuit Linschoten en Montfoort kan omrijden via de M.A. Reinaldaweg (N204). (Brom)fietsers worden geadviseerd gebruik te maken van het fietspad langs de M.A. Reinaldaweg. De afsluiting wordt voor alle verkeer ruim van tevoren aangegeven met verkeersborden.

Overlast
We zullen er alles aan doen om de overlast zoveel mogelijk te beperken. In verband met veiligheid en om ervoor te zorgen dat we de werkzaamheden in een zo kort mogelijke periode kunnen realiseren, is de Cattenbroekerdijk gedurende de periode van werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. We vragen uw begrip daarvoor.

Slag om de arm

Het totale onderhoud aan de Cattenbroekerdijk is gereed op 21 april 2023. Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, roet in het eten gooien waardoor het werk wordt uitgesteld naar een later moment.

Het in rood aangegeven deel op de Cattenbroekerdijk is afgesloten voor al het verkeer van 20 maart t/m 21 april, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024