StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:27-06-2022
Bijgewerkt op:27-06-2022 09:07

Polsstokspringen Vlister Bokaal

    

Polsstokspringen Vlister Bokaal. De omstandigheden leken prima om een goede sprong te maken maar veel sprongen leverden een plons in het water op. Erelid Klaas de Wit, die de bokalen kwam uitreiken, had er ook geen verklaring voor. Misschien was de laatste kans op een plek in de tweekampploeg  een reden om extra risico te nemen.                                      Paul van Meijeren (Zegveld) kwam uit de bus als winnaar van de Vlisterbokaal. Hij stond boven op het podium met 18,97 meter, voor Erwin Timmmerarends (Bodegraven) 18.85 m en Thomas van Midden (Vlist) 18,69m.                                   

De damesbokaal leek in Vlist te blijven want Suzanne Mulder sprong een prima wedstrijd met 14.85 meter als verste afstand. Ook Kimberly Slootjes-Engelhart (Haastrecht) deed haar uiterste best om deze historische wedstrijd te winnen. Ze sprong ver, maar niet recht en belandde met 13.78 meter als derde op het podium naast de winnares Fabienne Overbeek (Benschop), die met 14.88m in de allerlaatste sprong de overwinning pakte.

Haar broer Reinier Overbeek (Benschop) sprong 19.39 meter en vocht een mooi duel uit met Hidde van Dam (Montfoort), die met 18.82 meter tweede werd bij de junioren. Hier was Roef Eijzenga (Jaarsveld) met 17.34 meter de verrassing. Hij bleef net voor Ruben van Eijk (Haastrecht) die de wedstrijd sterk begon met 16,71 meter.                                               

De jongensbokaal werd betwist tussen Karsten Klarenbeek (Haastrecht) 16.89m en Wessel Schenk (Schoonhoven) 16.81 meter. Maar in de finale sprong Jonathan Timmerarends (Montfoort) naar een nieuw persoonlijk record en de overwinning met 17.87m.

Lieke Stolwijk (De Meije) versloeg met 13.76m Thalina van der Wind ( Snelrewaard) 13.32m en Gemma van Oosterom (Woerdense Verlaat) 12.96m en mocht de bokaal in ontvangst nemen.

Hierna werd de ploeg voor de tweekamp met Friesland bekend gemaakt. Na de grote overwinning in Vlist vorig jaar wordt er zaterdag 2 juli in Friesland gesprongen op de nieuwe schansen van It Heidenskip. De verwachting is dat de Friezen er alles aan gaan doen om nederlaag van vorig jaar te doen vergeten.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ultimate Dancenight (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023