StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:22-04-2022
Bijgewerkt op:22-04-2022 09:41

Neem gratis iemand mee in de bussen van Syntus Utrecht

Bron: Syntus
    

Het voorjaar is losgebarsten! Om dat te vieren biedt Syntus Utrecht tot en met 29 mei gratis meereistickets aan. Zo kunnen inwoners van de provincie Utrecht er samen extra voordelig op uit met de bus. 

Nederland is na twee jaar pandemie weer helemaal open: je kunt er weer op uit. Met de mensen die je graag om je heen hebt. Dat moet gevierd worden, vindt Syntus Utrecht. En omdat een feestje in je eentje niet echt een feestje is, mag elke reiziger tot en met 29 mei gratis iemand meenemen. Om het frisse voorjaarsgevoel te versterken delen promotieteams bovendien op verschillende locaties pepermuntjes uit.

Vier het voorjaar: pak samen de bus!
April en mei zijn maanden waarin veel te doen is. Met de meivakantie in aantocht, het festivalseizoen dat losbarst en feestdagen als Koningsdag en Hemelvaart, is dit hét moment om erop uit te trekken.

Naomi Elshof (marketeer bij Keolis Nederland, het bedrijf achter Syntus Utrecht): “De behoefte om naar buiten te gaan is groot. We hebben natuurlijk heel lang thuis moeten zitten, maar eindelijk mogen we weer. Zeker als de zon schijnt, trekken we er massaal op uit met z’n allen. Wij willen stimuleren om dat met de bus te doen. En om dat samen te doen.”

Met de voorjaarscampagne ‘Vier het voorjaar’ wil Syntus Utrecht reizigers inspireren er samen op uit te trekken en de bus te pakken voor een dagje shoppen in de stad, een museumbezoek of terrasjes hoppen. Het gratis meereisticket, geeft het extra zetje.

Gratis meereisticket
Het gratis meereisticket is t/m 29 mei te downloaden op de website van de vervoerder. Dit ticket is op werkdagen te gebruiken na 9:00 uur en in het weekend de hele dag. Ga voor alle voorwaarden en het gratis meereisticket naar syntusutrecht.nl/voorjaar.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022